Externe toernooien

 

10 mei 2018: Noppen & Naaldhakken toernooi

Op 10 mei wordt voor de 4e keer het internationaal meidentoernooi 'Noppen & Naaldhakken' georganiserd door v.v. Nieuw Buinen. Dit gezellig en sfeervol toernooi is nog elk jaar groeidene met teams uit het hele land en Duitsland. Het toernooi is geheel gratis, maar tegen betaling worden de volgende services aangeboden: BBQ €10 pp, ontbijt 5 pp, overnachting in groepstent met veldbedden 300 per team. Bij belangstelling kun je mailen naar erik.rijkens@gmail.com.

 

11, 12 en 13 mei 2018: SUSA Student Beach Games

Op 11, 12, 13 mei 2018 organiseert Studentensport Nederland het gaafste beachevenement voor studenten vanuit heel Nederland. Op zondag 13 mei zal het Nederlands studenten kampioenschap Beachsoccer plaatsvinden bij het beachstadion in Scheveningen. Toon je skills en schrijf je met een team in voor deze spectaculaire tak van voetbal. Een team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 15 personen, en voor slechts €120,- per team ontvang jij een dag vol sport, gezelligheid en een lunch.   Naast het competitieve gedeelte is er natuurlijk genoeg ruimte voor een drankje en gezelligheid. Door verschillende side events en chill mogelijkheden is er een ware festivalsfeer in en rondom het stadion. De dag wordt afgesloten met muziek, hapjes en drankjes. (ook is er mogelijkheid tot overnachten om door te kunnen feesten tot in de late uurtjes. Surf snel naar onze site www.susastudentbeachgames.nl en schrijf je in!

 

20 en 21 mei 2018: Jan van der Gaast Ladiestoernooi

Op maandag 21 mei 2018 organiseert LAC Frisia 1883 het jaarlijkse Jan van der Gaasttoernooi, voor eerste en tweede dameselftallen. Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar janvandergaasttoernooi@lacfrisia1883.nl

 

1, 2 en 3 juni 2018: Douwe van der Kooi-toernooi

Studentenvoetbalvereniging Ariston '80 uit Delft organiseert van 1-3 juni 2018 het jaarlijkse Douwe van der Kooi-toernooi. Aan het toernooi kunnen zowel heren- als damesteams deelnemen, waarbij de heren minimaal 11 spelers per team nodig hebben en de dames minimaal 7 spelers per team. Overnachting is mogelijk in een eigen tent op het terrein van Ariston '80. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar toercie@ariston80.nl. De kosten zijn €25 per persoon.

 

1, 2 en 3 juni 2018: Berno Slotman International Tournament

Van 1-3 juni 2018 organiseert vv Drienerlo de 35e editie van het Berno Slotman International Tournament. Het toernooi kost circa €42 per persoon, afhankelijk van de plaats van verblijf (camping, huisje of hotel). Voor de heren mogen de teams bestaan uit maximaal 16 personen en voor de dames mogen de teams bestaan uit maximaal 12 personen. Inschrijven kan via de website.

 

2 en 3 juni 2018: vv Ede/Victoria Damesvoetbaltoernooi 2018

Begin juni organiseert vv Ede/Victoria voor de 10e keer een gezellig damestoernooi met mooi voetbal, heerlijk eten, lekkere muziek en een topfeest. Het is een tweedaags toernooi voor dameselftallen die uitkomen in de 4e, 5e en 6e klasse. Voor alle elftallen is het mogelijk om te blijven overnachten in een speciaal hiervoor gebouwd tentenkamp. Vrijdagavond wordt het toernooi ingeleid door een openingsfeest en zaterdagavond kun je genieten van een overheerlijke barbecue met aansluitend een geweldige feestavond. Kosten bedragen 42,50 euro p.p en is incl 2x ontbijt, 2 overnachtingen en een verzorgde bbq. Voor meer informatie en het inschrijfformulier kun je mailen naar damesvictoernooi@gmail.com.

 

8, 9 en 10 juni 2018: Ambrastoernooi

VV GKC, voorheen voetbalvereniging Grathem, organiseert op 8, 9 en 10 juni het zogenaamde Ambrastoernooi. Het Ambrastoernooi is een toernooi speciaal voor de lagere seniorenelftallen. Inschrijven kan tot en met 18 december 2017 en het inschrijfformulier is hier te vinden. Het toernooi kost €55,- per persoon.

 

8, 9 en 10 juni 2018: The Odyssey Tournament


Op 8, 9 en 10 juni 2018 zal het Odyssey Tournament weer plaatsvinden. Op vrijdag 8 juni is er een welkomstfeest, waarna op zaterdag 9 juni de eerste wedstrijden gespeeld zullen worden. Zaterdagavond is er weer een groot feest en zondag zal er weer gevoetbald worden, waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden. De wedstrijden worden op een half veld gespeeld in partijen van 7 tegen 7. Het minimumaantal teamleden dient 10 personen te bedragen. Voor meer informatie en inschrijven, klik hier

9 juni 2018: Huys ladies toernooi

VV de Weide organiseert een kwalitatief hoogwaardig toernooi voor de vrouwenteams uitkomend in de 1e en 2e klasse. Naast het voetbal wordt ervoor een gezellige dag gezorgd, waarbij er voldoende speelminuten zijn, maar waar uiteraard ook plaats is voor ontspanning. Denk hierbij aan een voetbalactiviteit, een barbecue en een verloting. Wil je aan dit toernooi meedoen? Geef je dan voor 2 december a.s. op via emailadres: toernooicommissie@vvdeweide.nl. Na een aanmelding ontvang je bevestiging, waarbij een wie-het-eerst-komt, het-eerst-maalt principe wordt gehanteerd. Voor vragen kun je contact opnemen met de toernooicommissie van voetbalvereniging de Weide, bereikbaar op bovenstaand mailadres.

 

9 juni 2018: People & Payment vrouwen- & meidentoernooi

Op 9 juni 2018 wordt bij Be Quick ’28 het People & Payment vrouwen- & meidentoernooi gehouden. Het toernooi is bedoeld voor vrouwen- en meidenteams van alle leeftijden en niveaus. Inschrijven kan door te mailen naar vrouwenvoetbaltoernooi@bequick28.nl. Bij de aanmelding moeten in ieder geval de volgende gegevens meegestuurd worden: Club en team, Niveau team, Naam contactpersoon, Telefoonnummer contactpersoon en Emailadres contactpersoon.

 

9 juni 2018: 7x7 toernooi CSVC


Op zaterdag 9 juni vindt voor de 5e keer het 7x7 toernooi bij CSVC plaats in Coevorden. Het toernooi is bestemd voor lagere seniorenteams uitkomend in de reserve 4e klasse of lager. Het toernooi begint om 11:00 en rond 15:30 zal de finale worden gespeeld. Na afloop vindt er een BBQ plaats en zal er een DJ spelen. Het inschrijfgeld bedraagd 50 euro per team en is inclusief de kosten voor de BBQ. Bij interesse kun je mailen naar richardwinter@live.nl. 

 

15, 16 en 17 juni 2018: B.A.R.T. Tournament

De studentenvoetbalvereniging uit Maastricht organiseert van 15-17 juni 2018 het jaarlijkse B.A.R.T. Tournament. Tijdens dit internationale toernooi strijden teams van 7 personen om de felbegeerde B.A.R.T. Beker. Het weekend zal ingeluid worden met een cantus, waarna op zaterdag en zondag de wedstrijden gespeeld zullen worden. Inschrijven voor dit toernooi is mogelijk vanaf 1 januari 2018. Het inschrijffgeld bedraagt €38 per persoon en omvat twee overnachtingen op het kampeerterrein, toegang tot douches en toiletten, 2x ontbijt en lunch, 1x avondeten, 2x entree tot de feesten, 2x vervoer van het toernooi naar het centrum van Maastricht en deelname aan de wedstrijden. Inschrijven kan via de website