Nieuws

18
feb
geschreven door Bestuur

De inschrijvingen voor het seizoen 2018-2019 zijn vanaf nu geopend. Lees voor het inschrijven alle informatie goed door, want bij overschrijvingen gelden er belangrijke deadlines. Let op: op het inschrijfformulier staat nog een oude datum voor het introductieweekend. Dit weekend zal plaatsvinden van 24-26 augustus 2018 en zal spoedig worden aangepast op het inschrijfformulier. Bij vragen over de inschrijving kan er gemaild worden naar secretaris@knickerbockers.nl

18
feb
geschreven door Taskforce

Klik hier voor de foto's van gisteren!

16
feb
geschreven door Bestuur

Deze zaterdag staat er weer een clash tussen twee TKB teams op het programma. Om 17.00 zal de aftrap plaatsvinden tussen Heren 11 en Heren 10. Hier de voorbeschouwing van beide teams: 

Heren 11

Bosma blikt vooruit op de aankomende fustwedstrijd
"Dit zijn de wedstrijden waarvoor je voetballer bent", zegt Ruud Bosma over het aanstaande duel met heren 10. En de Buizerd kan het weten. Behalve de nodige Klassieker-ervaring heeft de spits immers ook behoorlijk wat vergelijkingsmateriaal verzameld in Duitsland, Tsjechië, Estland en Ierland.
 
Het is bovendien de ervaring die van pas komt tijdens zulke wedstrijden. Dat bleek wel tijdens de eerste ontmoeting tussen de Buizerds en heren 10 dit seizoen. 
 
Bosma, 31 jaar inmiddels, speelde niet eens zijn beste wedstrijd sinds zijn rentree. Verre van, maar hij had wel een aanzienlijke bijdrage in de zege op TKBello (1-4).
 
Ruud Bosma scoorde een hattrick tijdens de laatste fustwedstrijd op TKBello.
 
Bosma opende die oktobermiddag kort voor rust de score en maakte daarmee zijn 22ste doelpunt in zijn 11de fustwedstrijd.
 
Bovendien ontregelde hij zijn tegenstanders behoorlijk door in de duels steeds de grens op te zoeken. "Dat hoort erbij. Soms krijg je een tikje en soms deel je er eentje uit", zegt Bosma nu.
 
Het verraadt de sluwheid van een gelouterde prof die zijn doelpunten in het verleden maakte voor verschillende korfbalverenigingen in binnen- en buitenland. Maar Bosma merkt dat hij niet de enige is die een sprankje topkorfbal naar de 4e klasse J heeft gebracht.
 
Geen Mickey Mouse competitie
"Ik moet zeggen dat je in de 4e klasse J ook steeds vaker ziet dat er op resultaat gespeeld wordt. Net als in de eredivisie wordt er hier door steeds meer teams op de omschakeling gespeeld."
Bosma bestrijdt dan ook dat de 4e klasse J een Mickey Mouse-competitie is. "Het is hier zeker niet zo slecht als mensen weleens denken. Natuurlijk is de 4e klasse J geen eredivisie, maar het is nou ook weer niet zoveel minder."

Heren 10
Deze zaterdag staat de wedstrijd tegen heren 11 op het programma. Met een klinkende 10-0 zege tegen Holwierde als laatste resultaat, zit het met het vertrouwen wel goed bij heren 10. Ook de ranglijst zorgt voor het nodige vertrouwen. Met heren 10 op de 6e plaats vinden we heren 11 op een mooi plekje onder ons.Bij heren 11 zit de angst er blijkbaar ook al goed in. Ze kwamen zowaar een keer opdagen op de training. Als trainen voor talentlozen is, mogen jullie wel eens vaker komen. Zal jullie goed doen.Op initiatief van heren 10, hebben beide teams het mogelijk gemaakt dat er voor de wedstrijd een sfeeractie zal zijn. Dit beloofd een spectaculair begin te worden van een spectaculair potje in de kelderklasse. Zeg al je andere plannen af, kom op tijd, neem je vrienden, vriendinnen en familie mee en blijf lekker zuipen na de wedstrijd. 
 
16
feb
geschreven door SOK

Vanavond 16 februari zal de tweede oudledenborrel van het jaar plaatsvinden in Groningen. Vanaf 20.30 zijn oud leden én huidige leden meer dan welkom in Café Wolthoorn & Co voor heerlijke goudgele pilsjes en een stuk of wat bitterballen! Tot vanavond! 

16
feb
geschreven door Bestuur

Hoofdveld: 12.15 Dames 3, 14.30 Heren 1

RIK: 10.00 Dames 5, 12.15 Heren 2, Heren 8, 17.00 Heren 11 en Heren 10

Veld 3: 12.15 Heren 5, 

JANS: 10.00 Dames 8, 12.15 Heren 4, Heren 13, 17.00 Heren 17


15
feb
geschreven door Redactie

Precies 51 jaar na de oprichtingsdatum presenteert de Redactie 2017-2018 een verjaardagscadeautje aan alle leden in de vorm van het digitale achtste Naamloos Orgaan van dit seizoen. Neem nog een stukje taart en geniet ervan!

15
feb
geschreven door Bestuur

Onze mooie vereniging is opgericht op 15 februari 1967 en dat betekent dat TKB vandaag 51 jaar oud is geworden! Vorig jaar werd ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan het 10de lustrum ‘Golden Years’ gevierd.

Voor het lustrum is er een lustrumbier gebrouwen waarvan er nog een flinke voorraad is. Speciaal omdat TKB jarig is, kun je tot en met 22 februari een doos Applebocker (24 flesjes) bestellen voor €20.

Ook speciaal voor het lustrum is er een lustrumboek geschreven waarin teruggekeken wordt naar 50 jaar TKB. Het boek, dat voor €10 kan worden aangeschaft, staat vol verhalen over meterslange hoekvlaggen, de verwoestende brand die het Flop in as legde, het eerste IT en KB, enzovoort.

Omdat niemand zin heeft in gesjouw zal jouw bestelling zelfs bij jou thuis worden bezorgd! De precieze datum van aflevering wordt nog naar je gecommuniceerd.

Heb je interesse in een lekker doosje speciaalbier of het prachtige lustrumboek? Stuur dan een mail naar voorzitter@knickerbockers.nl met jouw bestelling. De kosten worden bij je afgeschreven door de penningmeester.

13
feb
geschreven door Bestuur

Beste TKB’ers,

Zoals jullie weten is er bij de voortgangs-ALV besloten het pinnen onder een bedrag van 10 euro vanaf nu toe te staan. Tijdens dezelfde ALV werd het idee geopperd om dan voortaan doordeweeks niet meer met contant geld te werken. Met het oog op diefstal, de hoeveelheid werk die contant geld de FC oplevert en de kosten die het veilig afdragen van contant geld met zich mee brengt hebben wij besloten dit idee door te voeren. Op maandag 19 februari zal de regel in gaan dat het niet meer mogelijk is om doordeweeks met contant geld te betalen in het Flop. Betalen is dan alleen nog mogelijk met een pinpas of TKB-betaalpas. Op zaterdagen blijft contant betalen wel mogelijk. 

11
feb
geschreven door Bestuur

Op 10 en 11 mei 2018 zal Holland4ALS plaatsvinden. Gedurende dit evenement is het de bedoeling om sportend van Groningen naar Soest te reizen (330 kilometer). Het doel van dit sportevenement is om zoveel mogelijk geld op te halen om ALS-patiënten te ondersteunen. Op dit moment zijn we op zoek naar geïnteresseerden om een team mee te vormen. Mocht je denken dat je met je bierconditie deze afstand nooit kunt overbruggen, onderschat jezelf dan niet langer en daag jezelf uit. Meer uitleg vind je hier. Heb je interesse om mee te doen, stuur dan een mail naar secretaris@knickerbockers.nl

11
feb
geschreven door Bestuur

Aan het einde van het seizoen zullen het International Tournament en het Knockerbicker plaatsvinden. Naast deze toernooien, zijn er ook vele andere verenigingen die toernooien organiseren. Wil je met je team dus een keer deelnemen aan een ander toernooi, waar je mee kunt doen om de prijzen, kijk dan vooral even in het overzicht met externe toernooien en meld je aan.

11
feb
geschreven door Bestuur

Op vrijdag 23 februari 2018 zal FC Groningen om 20:00 uur aantreden tegen NAC Breda. In het kader van een nieuwe studentenactie, is het wederom mogelijk om voor €10 de wedstrijd te bezoeken. De kaarten kunnen besteld worden via kaartverkoop.fcgroningen.nl/studentenactie

11
feb
geschreven door Taskforce

Voor de foto's van zaterdag, klik hierrrr.

09
feb
geschreven door Bestuur

RIK: 10.00 Dames 2, 12.15 Heren 7,14.30 Dames 1, 17.00 Heren 12

JANS: 10.00 Dames 4, 12.15 Heren 9, 14.30 Heren 3, 17.00 Heren 14

09
feb
geschreven door Taskforce

Het was weer een avond voor in de boeken!

Bram we willen je namens de taskforce nogmaals feliciteren en voor de losers, geniet hier van de foto's.

Kusjes en tot zaterdag :)

09
feb
geschreven door FC

Klik hier  voor het nieuwe taprooster. 

04
feb
geschreven door Taskforce

Ondanks dat alle wedstrijden waren afgelast, was het toch bijzonder gezellig in het flop. De foto's van gisteravond vind je hier!

04
feb
geschreven door Taskforce

Foto's van de afgelopen ALV vind je hier!

03
feb
geschreven door Bestuur

Door de sneeuwval zijn alle wedstrijden van vandaag afgelast. Het Flop is natuurlijk gewoon open. Dus kom gezellig een potje beerpongen, sjoelen, dobbelen of een hitje zingen bij de karaoke! 

 

02
feb
geschreven door Bestuur

RIK: 10.00 Dames 6, 12.15 Heren 2, 14.30 Heren 1, 17.00 Heren 11

JANS: 12.15 Dames 3, 14.30 Heren 4 en Heeren 7, 17.00 Heren 14

 

02
feb
geschreven door Bestuur

Om de TKB-sfeer echt in huis te kunnen halen, verkopen we vanaf nu deze Knickerbockersvlag. Een must-have voor ieder TKB-huis, alle trotse TKB’ers en elk oud-lid dat TKB nog niet echt achter zich kan laten. Ze zullen 150 bij 100 cm worden en bij genoeg animo 24 euro gaan kosten. Interesse? Stuur een mail naar extern@knickerbockers.nl.

Meer nieuws: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9