Overdrachts-ALV
geschreven door
Bestuur

26
sep
20:00
Overzicht
Appleknockers Flophouse
Op woensdag 26 september 2018 om 20:00 zal de overdrachts-ALV plaatsvinden in het Appleknockers Flophouse. Tijdens deze Algemene Leden Vergadering zal bestuur Hiemstra de balans opmaken met betrekking tot de jaarrekening en de doelstellingen. Vervolgens zal bestuur de Boer haar doelstellingen presenteren.
 
Voorafgaand aan de ALV is er de mogelijkheid om een gratis warme maaltijd te nuttigen. Als je mee wilt eten stuur dan uiterlijk maandag 24 september een mail naar coco@knickerbockers.nl. De maaltijd begint om 18:30 uur.
 
Voor alle leden is dit de uitgelezen mogelijkheid om te kijken wat er nu speelt binnen de club, en om hierover mee te praten en te beslissen. Je komst is erg belangrijk voor de club en wordt zeer gewaardeerd.
 
De stukken zullen minimaal twee weken voor de ALV gemaild worden, tevens komen deze stukken op het interne deel van de site te staan. Hier zijn ook de stukken van de voorgaande ALV's te vinden. 

Kun je niet bij de ALV zijn maar wil je je stem wel laten horen? Machtig dan iemand anders door een mail te sturen naar secretaris@knickerbockers.nl. Dit kan ook tot uiterlijk 24 september.