Overdrachts-ALV

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
30 sep. 2020 00:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
29 sep. 2020 17:00 - 00:30
Locatie
Baxbier

Op dinsdag 29 september om 17.30 uur vindt de Overdrachts-ALV plaats. In tegenstelling tot de Statutenwijzigings-ALV vindt deze ALV wel op locatie plaats. De locatie voor deze ALV zal wederom Baxbier worden (Friesestraatweg 201 in Groningen).

We hebben gekozen voor een andere locatie omdat de coronamaatregelen hier beter kunnen worden gehandhaaft dan in ons eigen Appleknockers Flophouse. Uiteraard geldt er bij Baxbier een limiet voor het aantal gasten dat op veilige en gepaste wijze aanwezig kan zijn. In samenspraak met Baxbier hebben wij ervoor gekozen om met een maximum van 50 leden te werken (incl. bestuur en beoogd bestuur).

Om ons aan dit maximum te houden zijn wij genoodzaakt om leden zich te laten aan melden voor de ALV. Iedereen die bij de ALV aanwezig wil zijn dient zich aan te melden via het evenement Overdrachts-ALV op www.knickerbockers.nl. 
Meld je op tijd aan, want vol = vol. Bij verhindering, terwijl je al aangemeld bent, dit graag tijdig laten weten.

Allerlaatst, als leden zich niet prettig voelen om een ALV op locatie bij te wonen, vanwege de milde risico’s die daarmee verbonden zijn, dan vragen wij jullie dit aan te geven door een mail te sturen naar coco@knickerbockers.nl. Als er sprake is van leden die de ALV online willen volgen of als het limiet van 50 personen is bereikt, dan zullen wij vanuit het bestuur een online communicatiekanaal opzetten. Hierdoor wordt de mogelijkheid voor alle leden gecreeerd om de Overdrachts-ALV bij te wonen. De leden die online de ALV volgen hebben dezelfde rechten tijdens de ALV op het gebied van stemmingen, vragen stellen etcetera.

De stukken zullen minimaal twee weken voor de ALV gemaild worden. Daarnaast komen deze vooraf op het interne deel van de site te staan. Hier zijn ook de stukken van de voorgaande ALV’s te vinden.

Kan jij niet bij de ALV zijn, maar wil jij wel graag je mening geven over de gang van zaken binnen de club? Machtig dan iemand anders door een mail te sturen naar secretaris@knickerbockers.nl. Dit kan tot uiterlijk 29 september.

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien