Taskforce

taskforce_1516_1378

De Taskforce houdt zich bezig met het werven van nieuwe leden en het promoten van de vereniging. Dit gebeurt door het hele jaar heen en met name tijdens de Keiweek. Ook de organisatie van het nieuwelingenweekend dat ieder jaar aan het begin van het seizoen voor alle nieuwe leden georganiseerd wordt is in handen van deze commissie. 

Daarnaast heeft de taskforce nog een aantal taken binnen de vereniging. Zo levert de Taskforce ook ieder jaar weer de schitterende Knickerbockers merchandise aan alle leden. Deze merchandise wordt gedurende het jaar een aantal keer op zaterdag verkocht maar is ook te koop door contact op te nemen met de Taskforce.Sinds een aantal jaar wordt er bij TKB ook jaarlijks een goede doelendag georganiseerd. In samenwerking met het bestuur organiseert een aantal leden van de Taskforce deze dag.  

Toch zullen veel TKBers de Taskforce met name kennen als de commissie die iedere zaterdag en tijdens alle andere activiteiten weer met de camera in de hand staat om al het reilen en zeilen binnen de vereniging op de gevoelige plaat vast te leggen. 

E-mail: taskforce@knickerbockers.nl

Leden Taskforce 2019 - 2020

Corne Peerdeman 
Berdien Prins (voorzitter) 
Amarens Hoogenboom 
Haye Tuithof 
Jasper Diepenbroek 
Josien Bos 

aanmeldingsbrief_nieuwelingenweekend_2016.docx