Fysiotherapie

Construction Fysiotherapie

Sinds een aantal jaren is de Construction Fysiotherapie de fysiotherapiepraktijk voor alle (sport)blessures en fysieke klachten voor TKB'ers.

​Hoe werkt de samenwerking?
Als je een blessure hebt kan je door de week binnen 24 uur terecht voor een afspraak. De Fysiotherapeuten zijn via de website, maar ook via Whatsapp (0646416774) snel bereikbaar.

Kosten
Fysiotherapie valt onder de aanvullende zorgverzekering. Ben je aanvullende verzekerd? De kosten worden dan automatisch bij de zorgverzekeraar gedeclareerd.

Niet aanvullend verzekerd en dan?
Ben je niet aanvullende verzekerd, dan is voor TKB'ers de eerste zitting kosteloos. Als er dan een vervolg traject volgt, zal in overleg worden gekeken dat er een reductie tarief kan worden berekend. Dit houden we zo transparant mogelijk, zodat je niet voor een verassing komt te staan.

Kosteloos inloopspreekuur maandag avond!
Elke maandag vond is er een kosteloos inloopspreekuur aan het Damsterdiep 49-53, (internationale) collega- fysiotherapeuten i.o met supervisie van een senior (MSc) fysiotherapeut kunnen dan samen met je naar de klachten kijken en kleine behandelingen uitvoeren.

Inloop vanaf 19:00

Hersteltraining?

Vanaf maart zal er op elke donderdagmiddag vanaf 17:15 hersteltraining zijn in het Noorderplantsoen. Opgeven kan door een appje te sturen naar Construction (0646416774). Doe dit voor 1 uur 's middags op de donderdag! 

Voor alle overige vragen zie de website of bel, app of mail: 0646416774 /constructionfysiotherapie@gmail.com