Toernooien

Naast het voetbal barst het binnen onze vereniging van de leuke, door leden georganiseerde, activiteiten. Zo ook een aantal traditionele toernooien, voor leden, zoals het Intern toernooi en het avondzaalvoetbaltoernooi.

Het grootste spektakel dat ieder jaar weer georganiseerd wordt is het Internationaal Studenten Voetbal Toernooi. Afgelopen seizoen vond het toernooi voor de 25ste keer plaats. Het IT is een driedaags prachtevenement waarbij zo’n 32 tot 40 universiteiten uit geheel Europa, strijden om de eer de best voetballende studenten te hebben. Elke avond treedt er een topband op. Deze bands zorgen voor de mooiste feestjes van het jaar. Daarnaast is het toernooi een broeinest voor spontane acties. Het valt van te voren niet te voorspellen wát er gaat gebeuren, behalve dat er nog lang over zal worden nagepraat.

Het "kleine" broertje van het IT heet het Knockerbicker (KB). Het KB is er voor teams uit de B-categorie en de spelers van "TKB laag". Dit tweedaagse evenement begint op vrijdag met een openingsfeest. Op zaterdag zal er door zo'n 40 teams het toernooi worden afgewerkt, waarna tot in de late uurtjes het toernooi, onder begeleiding van een band, kan worden afgesloten.