Handleiding

Dit jaar gaan we niet meer met Husk op wintersport, dit betekent dat de inschrijving net wat anders gaat dan normaal. Om je te kunnen inschrijven moet je de volgende link bezoeken, die je als het goed is op meerdere plaatsen al hebt gezien.

https://www.skifest.nl/groepen/italie/via-lattea/sauze-d-oulx/the-knickerbockers

Op de eerste pagina van het inschrijfportaal vind je een hoop informatie over de reis. We raden aan om elk kopje even te bekijken zodat je al gelijk meer weet over de reis. Ook onder het kopje opties vind je informatie over de materiaalhuur lessen etc. Dit kun je alvast bekijken, maar zal later tijdens de inschrijving ook nog terugkomen.

Als je door wilt gaan, druk op de groene knop “prijs & boeken”. Door hierdoor op te klikken kom je op een scherm met opties, omdat voor elk lid de reis hetzelfde is kun je maar 1 optie selecteren. Deze optie is dan ook al voor je geselecteerd. Om verder te gaan druk op de groene knop met 342. Bij dit bedrag komen later nog de toeristenbelasting en de organisatiekosten op. (Als dit je zonder hulp was gelukt, dan ben je al verder gekomen dan ons testpersoon. We zullen geen namen noemen, maar het is de CoCo van de club.)

Een scherm met alle informatie over de reis zal verschijnen. Hierop kun je bijvoorbeeld zien, dat er een diner, ontbijt en 1 fust per 15 aanmeldingen bij de prijs in zit. Om door te gaan druk op de oranje knop met “NU BOEKEN”. Vul nu al je persoonsgegevens in en druk op “volgende stap”.

Het “extra opties” scherm verschijnt nu. Vul hier je wensen in. Er zijn verschillende opties voor ski- en snowboardverhuur. Beter materiaal is duurder en mocht je je eigen schoenen hebben dan is hier ook een optie voor, die voordeliger is. Ski- en snowboardlessen zijn natuurlijk ook mogelijk. Mocht je dit willen dan zijn er verschillende ervaringsniveaus. Schrijf je in op het niveau dat bij jou past. Als je geen les wilt, kies je voor de optie geen ski- of snowboardlessen. Vervolgens moet je invullen of je bedlinnen of handdoeken wilt, dit verhoogt de prijs. Als je je eigen bedlinnen en handdoeken meeneemt, selecteer de bijbehorende optie. Verder kun je nog een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten. Heb je deze niet dan raden wij dit erg aan. De reisverzekering bedraag 3.10 euro per persoon per dag, dit komt dus neer op (3.10 * 8 =) 24.8 euro per persoon. Mocht je een reisverzekering willen, vink dan de optie aan en daarna klik de optie “Reisverzekering” aan in de balk. Voordat je verder gaat controleer of je bovenaan deze pagina de optie “Busreis” bij “Vervoer” hebt ingevuld en de optie “Skipas 6 dagen Via Lattea” bij “Skipassen” hebt ingevuld. Druk hierna op “Volgende stap”.

Vul op het scherm “Hoofdboeker gegevens” de rest van je persoonsgegevens in en druk op “Volgende stap”. Hierna kom je bij het overzicht van je boeking. Controleer al je gegevens goed en kies daarna een betalingsoptie. Lees hierna de voorwaarden, vink het vakje aan en boek de reis.

Mocht je de optie “Aanbetaling” selecteren, maak je op moment van boeken de aanbetaling via iDeal over. Dit is 30% van het bedrag exclusief toeristenbelasting. Je krijgt dan een mail met een link naar je boekingsgegevens, waar je onder andere het resterende bedrag, het reeds betaalde bedrag en je factuurnummer kan vinden. Voor het resterende bedrag mag je zelf bepalen hoe lang je over de betaling doet, mits 6 weken voor de reis (dus voor 23-11-2018) het totale bedrag is overgemaakt. Dit maak je over naar IBAN NL61RABO0121472639 t.n.v. mijnGROEPSREIS BV. Vermeld uitsluitend het factuurnummer in de omschrijving. Als je geen extra opties kiest en dus meegaat voor €375, is de aanbetaling via iDeal €110.10. Je kan er dan bijvoorbeeld voor kiezen om de overgebleven €264.90 maandelijks te betalen, wat betekent dat je zowel in oktober als november €132.45 overmaakt. Let er dan wel op dat je het bedrag in november voor de 23ste betaalt.

Gefeliciteerd, je gaat mee met de mooiste wintersport van je leven!