Externe toernooien

 

16 en 17 mei 2019: Costa Brava Cup

Deze brief is een uitnodiging voor de Costa Brava Cup of Costa Dorada Cup, met een studentendeal speciaal voor jullie studentenvoetbalvereniging. Wij zijn erg benieuwd of jullie geïnteresseerd zijn in deze aanbieding.
 
Wij, team Sporteventz, zouden het ontzettend leuk vinden als we de Knickerbockers dit jaar mogen ontvangen op één van onze Cups! 

 

31 mei tot en met 2 juni: Berno Slotman International Tournament

BSIT (Berno Slotman International Tournament) is een jaarlijks terugkerend 3-daags internationaal veldvoetbaltoernooi voor mannen (11 vs 11), georganiseerd door de studenten van v.v. Drienerlo. Het weekend zal bestaan uit voetbal, het drinken van vele biertjes, leuke activiteiten en een mooi eindfeest. Kortom, een onvergetelijk weekend!  

Klik op de link om de sfeer te proeven en een indruk te krijgen van het toernooi in de aftermovie van BSIT 2017.

De deelnamekosten voor het toernooi zelf zijn €20 p.p. Hier zit 2x lunch en 2x ontbijt bij inbegrepen en bestaat verder nog uit o.a. de veldhuur en de EHBO. 
De prijs voor de overnachting verschilt per keuze: het weekend overnachten in een blokhut kost €25 p.p. en wanneer je met een eigen tent op de camping staat, zal dit €7,50 p.p. kosten.

Is jouw team dus in voor een super gezellig weekend? Geef jullie dan nu alvast op via het aanmeldingsformulier!

 

31 mei tot en met 2 juni: Douwe van der Kooi Toernooi

Dit jaar gaat de toernooicommissie van V.V. Ariston’80 voor maar 25 euro weer een onvergetelijk weekend organiseren op Schipluiden.

Om een beter beeld van het weekend te geven kunnen we nu al vertellen dat er vrijdagavond en zaterdag gevoetbald gaat worden. Voor het bovenstaande bedrag wordt er voor zaterdag- en zondagochtenden, zaterdagmiddag en zaterdagavond eten geregeld. Natuurlijk wordt er ook voor gezorgd dat er beide avonden tijd overblijft om te feesten. De heren zullen 11 tegen 11 spelen en de dames spelen 7 tegen 7. Het beste nieuws is dat jullie niet eens een slaapplek hoeven te regelen, we gaan gezellig met zijn allen kamperen!

Inschrijven gaat heel gemakkelijk via deze google form: https://goo.gl/forms/wiM6hgOyEIJT5wEz2   

Om up-to-date te blijven over het evenement zelf raden wij ook aan om onze Facebook pagina te volgen via deze link: https://www.facebook.com/ToerCieAriston80/

Mochten er nog vragen zijn of willen jullie gewoon een leuk berichtje voor ons achterlaten, is dat mogelijk door te mailen naar dvdk.ariston80@gmail.com.

 
 
1 en 2 juni: FC Kunde Piecken Toernooi
 

Het jaarlijkse FC Kunde Piecken Toernooi komt er weer aan! Op zaterdag 1 en zondag 2 juni zal het Radboud Sportcentrum weer twee dagen lang draaien om voetbal, gezelligheid, sportiviteit, bier en natuurlijk nog meer bier. Kundenaar of geen Kundenaar, iedereen is welkom! Wij zouden het daarom ook extra leuk vinden als jullie zouden komen.

Het is dit jaar al de 13de editie van het FC Kunde Piecken Toernooi met als thema: Na EK-goud gaan onze dames in Frankrijk voor Meervoud.

Man of vrouw, iedereen kan meedoen. Ook dit jaar zal er gespeeld worden in teams van 7 tegen 7. Er is een herencompetitie en een mixed competitie (minimaal 2 dames). Natuurlijk zijn ook teams die geheel uit dames bestaan van harte welkom.

De kosten voor het toernooiweekend bedragen slechts 25 euro per persoon. Hiervoor krijg je:
- Een weekend lang voetbalwedstrijden
- Een lunch op zaterdagmiddag en een lunch op zondagmiddag
- Op zaterdagavond een barbecue met daaropvolgend een GEWELDIG feest bij Café Piecken!!

Inschrijven voor dé studentenvoetbalhappening van het jaar kan via www.fckunde.nl. Doe dit uiterlijk vóór 25 mei

 

7,8 en 9 juni: B.A.R.T. Toernooi

B.A.R.T. is een internationaal voetbaltoernooi voor studenten uit zowel Nederland als de rest van de wereld.

Om iedereen fit en enthousiast te krijgen zal voor de kick-off van het toernooi op vrijdagavond een (on)vergetelijke cantus plaatsvinden. Op zaterdag en zondag zullen er wedstrijden gespeeld worden. Hierbij zullen de mannen en vrouwen (gescheiden) in teams van zeven vechten voor de felbegeerde
B.A.R.T. beker. Een deel van de velden zal gebruikt worden als kampeerterrein. Je hebt dus slechts een tent, een paar voetbalschoenen en een team nodig om deel uit te maken van dit legendarische toernooi! De inschrijvingen openen op 1 februari 2019, via www.barttournament.nl.
De inschrijfkosten zijn €38 per persoon.

De teams die heel enthousiast zijn, en zich inschrijven als early bird voor 14 februari, zullen een leuke
souvenier krijgen en speciale deals op het bier!

 

7,8 en 9 juni: Ambrastoernooi

In het pinksterweekend van 2019 wordt het 24e Ambrastoernooi georganiseerd op 7,8 en 9 juni. Het betreft een voetbaltoernooi weekend van 11 tegen 11 voor de lagere senioren elftallen.  De kosten per persoon zijn € 55,- inclusief verblijf (in slaaptenten) 2x ontbijtbuffet , op de zaterdagavond een chinees buffet en deelname aan toernooi. Schrijf je je in en betaal je voor 15 december 2018 krijg je een korting van 10% op het totaalbedrag. Het toernooi wordt gehouden in het Limburgse dorpje Grathem waar sportiviteit en gezelligheid hoog aangeschreven staat. Dus wacht niet te lang met inschrijven want er is een limiet van de aantal deelnemende teams. Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar ambras@vvgkc.com.

 

15 en 16 juni: Jan van der Gaasttoernooi

Het toernooi zal gehouden worden bij LAC Frisia 1883, het gaat hier om een damestoernooi. Het toernooi zal gehouden worden tussen 10:00 - 16:00. 
Aanmelden kan via het volgende e-mail adres: janvandergaasttoernooi@lacfrisia1883.nl

 

21, 22 en 23 juni: Internationaal Vrouwentoernooi Gramsbergen

In juni 2019 is het weer zover! Het gezelligste internationale vrouwenvoetbaltoernooi van Nederland!
Kom met je team het seizoen afsluiten in Gramsbergen!
In de bijlage vinden jullie de uitgebreide informatie over dit toernooi.
 
Inschrijven kan online via onderstaande link:

 

28, 29 en 30 juni: The Odyssey Tournament

Deze zomer organiseert de ToernooiCommissie van USVV Odysseus ’91 uit Utrecht wederom het jaarlijkse “The Odyssey Tournament”, een voetbaltoernooi georganiseerd door studenten, voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Het toernooi zal in het teken staan van voetbal, bier en vooral heel veel gezelligheid. Het weekend begint op vrijdag met het openingsfeest, waarna op zaterdag het voetbalprogramma zal beginnen. Na een dag voetballen zal zaterdagavond het tweede themafeest plaatsvinden. Op zondag wordt het toernooi hervat en zullen na de laatste wedstrijden de prijzen worden uitgedeeld.

De wedstrijden zijn 7 vs. 7 op een half veld, mannen en vrouwen gescheiden. Voor het opgeven bestaat een minimum aantal van 10 mannen/vrouwen per team, een maximumaantal is er niet. Naast de wedstrijden zal worden gezorgd voor ontbijt en lunch op zowel de zaterdag als de zondag, plus een avondmaaltijd op de zaterdag. Ook zijn er (voor de mensen van buitenaf) slaapplekken aanwezig; je hoeft alleen een matje, kussen en een slaapzak mee te nemen! Al dit moois kan worden meegemaakt voor een schamele 35 euro.

De inschrijvingen gaan open op zondag 24 maart. Op deze dag zal ook het thema bekend worden gemaakt dus houd onze website en het Facebookevenement in de gaten.