Externe toernooien

27-29 december 2018 en 3-5 januari 2019: Zechstein-toernooi Veendam

In de winterstop van het seizoen 2018-2019 zal er in Veendam een Indoor Soccer Toernooi gehouden worden. Zowel heren als dames kunnen daarin meespelen en strijden voor een prijzenpot van €1100. In december zullen de voorrondes worden gehouden, waarna in januari de finalerondes gespeeld zullen worden. Deelname aan het toernooi kost €25 per team en aanmelden is mogelijk via www.indoorsoccer-veendam.nl

 

Zaterdag 5 en zondag 6 januari 2019: Tilburg Open Futsal Toernooi

Op zaterdag 5 en zondag 6 januari organiseert TSVV Merlijn haar jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi.

Op zaterdag zal er heel de dag gevoetbald worden door zowel mannen als vrouwen. De lunch en het avondeten op deze dag zijn inbegrepen. Vervolgens wordt er ’s avonds op locatie een biercantus gehouden. Hiervoor geldt natuurlijk een minimumleeftijd van 18 jaar.

Het is mogelijk om van zaterdag op zondag in het sportcentrum te overnachten. De volgende ochtend wordt het toernooi voor de mannen hervat, de vrouwen mogen uiteraard blijven kijken. Ontbijt en lunch op zondag zijn inbegrepen. Voor de winnaars zijn er leuke prijzen te verdienen!

De teams zullen bestaan uit minimaal 6 personen en de kosten per persoon bedragen slechts €25,- voor mannen en €20,- voor vrouwen! Voor meer informatie kijk op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/Tilburg-Open-Futsal-Toernooi-274643479235760/

Direct inschrijven kan via de volgende link: https://goo.gl/forms/eLj2ZRGQ3EpI3rHG2 

Let op! De inschrijfdeadline is 30 november. Voor verdere vragen contacteer hetzelfde e-mailadres.

 

16 en 17 mei 2019: Costa Brava Cup

Deze brief is een uitnodiging voor de Costa Brava Cup of Costa Dorada Cup, met een studentendeal speciaal voor jullie studentenvoetbalvereniging. Wij zijn erg benieuwd of jullie geïnteresseerd zijn in deze aanbieding.
 
Wij, team Sporteventz, zouden het ontzettend leuk vinden als we de Knickerbockers dit jaar mogen ontvangen op één van onze Cups! 

 

7,8 en 9 juni 2019: B.A.R.T. Toernooi

B.A.R.T. is een internationaal voetbaltoernooi voor studenten uit zowel Nederland als de rest van de wereld.

Om iedereen fit en enthousiast te krijgen zal voor de kick-off van het toernooi op vrijdagavond een (on)vergetelijke cantus plaatsvinden. Op zaterdag en zondag zullen er wedstrijden gespeeld worden. Hierbij zullen de mannen en vrouwen (gescheiden) in teams van zeven vechten voor de felbegeerde
B.A.R.T. beker. Een deel van de velden zal gebruikt worden als kampeerterrein. Je hebt dus slechts een tent, een paar voetbalschoenen en een team nodig om deel uit te maken van dit legendarische toernooi! De inschrijvingen openen op 1 februari 2019, via www.barttournament.nl.
De inschrijfkosten zijn €38 per persoon.

De teams die heel enthousiast zijn, en zich inschrijven als early bird voor 14 februari, zullen een leuke
souvenier krijgen en speciale deals op het bier!

 

7,8 en 9 juni 2019: Ambrastoernooi

In het pinksterweekend van 2019 wordt het 24e Ambrastoernooi georganiseerd op 7,8 en 9 juni. Het betreft een voetbaltoernooi weekend van 11 tegen 11 voor de lagere senioren elftallen.  De kosten per persoon zijn € 55,- inclusief verblijf (in slaaptenten) 2x ontbijtbuffet , op de zaterdagavond een chinees buffet en deelname aan toernooi. Schrijf je je in en betaal je voor 15 december 2018 krijg je een korting van 10% op het totaalbedrag. Het toernooi wordt gehouden in het Limburgse dorpje Grathem waar sportiviteit en gezelligheid hoog aangeschreven staat. Dus wacht niet te lang met inschrijven want er is een limiet van de aantal deelnemende teams. Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar ambras@vvgkc.com.

 

15 en 16 juni 2019: Jan van der Gaasttoernooi

Het toernooi zal gehouden worden bij LAC Frisia 1883, het gaat hier om een damestoernooi. Het toernooi zal gehouden worden tussen 10:00 - 16:00. 
Aanmelden kan via het volgende e-mail adres: janvandergaasttoernooi@lacfrisia1883.nl

 

21, 22 en 23 juni 2019: Internationaal Vrouwentoernooi Gramsbergen

In juni 2019 is het weer zover! Het gezelligste internationale vrouwenvoetbaltoernooi van Nederland!
Kom met je team het seizoen afsluiten in Gramsbergen!
In de bijlage vinden jullie de uitgebreide informatie over dit toernooi.
 
Inschrijven kan online via onderstaande link: