Alcoholbeleid

1. Na aanmelding bij GSVV The Knickerbockers worden alle (trainings)leden jonger dan achttien jaar uitgenodigd door de voorzitter om met hem/ haar een gesprek te hebben over de regelgeving omtrent alcoholnuttiging en alcoholverstrekking. Zij tekenen een contract waarin zij aangeven op de hoogte te zijn van de regelgeving en akkoord te gaan met het boetebeleid van de club.
2. Wanneer je als minderjarige betrapt wordt op het bezitten/nuttigen van alcohol in of rondom het Flophouse, ontvang je een boete van €50 en word je per direct tot je 18e verjaardag geschorst.  
3. Achter de bar worden geplastificeerde foto’s met naam en geboortedata bewaard van alle (trainings)leden jonger dan achttien jaar.
4. Aan niet-leden moet bij twijfel over de leeftijd altijd om een identiteitsbewijs gevraagd worden voordat alcoholhoudende dranken verstrekt worden. Mocht er toch alcohol genuttigd worden door een niet-lid, jonger dan achttien jaar, dan wordt deze per direct uit het Flophouse verwijderd.
5. Mocht er door (trainings)leden alcohol verstrekt worden aan een persoon jonger dan achttien jaar, waarvan zij logischerwijs op de hoogte zijn van de leeftijd, dan wordt er een boete van €50 verhaald op de verstrekker.
6. Het is verboden voor (trainings)leden, jonger dan achttien jaar, om alcohol te schenken in het Flophouse. Zij mogen dan ook niet op de tapperslijst vermeld staan.
7.

Indien het vermoeden bestaat dat iemand nog een gemotoriseerd voertuig dient te besturen mogen tappers te allen tijde weigeren aan hem/haar alcoholhoudende dranken te schenken. Daarnaast heeft het bestuur of de verantwoordelijke persoon ter plaatse bij bovenstaand vermoeden en een vermoeden van overmatige alcoholconsumptie het recht de sleutels van het voertuig te confisqueren.