Selectie

Selectieteams

De selectieteams van G.S.V.V. The Knickerbockers bestaan uit Heren 1 t/m Heren 4 en Dames 1 t/m Dames 3. Gedurende het jaar zullen de selectieteams gecoördineerd worden door de wedstrijdsecretarissen. De wedstrijdsecretaris hoog houdt zich bezig met de herenteams en de wedstrijdsecretaris laag houdt zich bezig met de damesteams. Zij zullen hierin ondersteund worden door de Technische Commissie. Met beide hoofdtrainers hebben we vorig seizoen het contract verlengd en dus trainen Lesmond Prinsen (Heren 1) en Jans Bos (Dames 1) dit seizoen weer onze eerste teams. Als club ambiëren we om hogerop te gaan met alle selectieteams en we zijn dit seizoen goed bezig. Op dit moment spelen onze selectieteams op de volgende niveaus:

Heren 1: 2e klasse
Heren 2: reserve 1e klasse
Heren 3: reserve 1e klasse
Heren 4: reserve 1e klasse

Dames 1: Hoofdklasse
Dames 2: 2e klasse
Dames 3: 3e klasse

Check: Deze video voor een impressie van onze selectieteams. 

 

Selectietrainingen

Om in aanmerking te komen voor een plek in een van de selectieteams, dien je deel te nemen aan de selectietrainingen, die ieder jaar vanaf mei worden gehouden. Op basis van de selectietrainingen worden de teams ingedeeld op niveau. Dit wordt gedaan door de trainers, de wedstrijdsecretarissen en de Technische Commissie.

Ben jij geïnteresseerd om in een selectieteam van de grootste en mooiste studentenvoetbalvereniging te voetballen? Neem dan contact op met de Technische Commissie via tc@knickerbockers.nl en meld je aan voor de selectietrainingen. Vernoem bij je aanmelding svp je huidige club, het niveau van het team waarin je speelt, je geboortedatum en je positie. Er zullen 2 selectietrainingen plaatsvinden voor de overschrijfdatum van de knvb (15 juni). Zodra deze data bekend zijn, zullen ze hieronder weergegeven worden. 

Tijdens deze eerste selectietrainingen kunnen de nieuwe spelers sfeerproeven en wordt er alvast een voorselectie gemaakt. De selectie zal vervolgens na de zomerstop verdergaan. 

Laat je overtuigen door onze hoofdtrainers in deze video!

Mocht je nog vragen hebben over de selectieteams, selectietrainingen of het selectiebeleid, dan kun je mailen naar tc@knickerbockers.nl.