Huisregels

Bijna alles kan bij TKB, er zijn slechts een paar huisregels:

Algemene clubregels:

 1. Geen drugs toegestaan. Het gebruiken of dealen van zowel soft als harddrugs is ten strengste verboden. Mocht dit toch gebeuren, dan zal het deelnemende team waar deze persoon toe behoort niet meer mee doen aan het toernooi en verwijderd worden van het terrein.
 2. Gedrag dat de sfeer verziekt wordt niet getolereerd. Denk hierbij aan ruzie zoeken en dingen vernielen. Mocht dit toch gebeuren, dan zal het deelnemende team waar deze persoon toe behoort niet meer mee mogen doen aan het toernooi en aan het feest.
 3. Diefstal wordt uiteraard niet toegestaan. Hierbij zal direct de politie ingeschakeld worden en zal het deelnemende team waar deze persoon toe behoort niet meer mee mogen doen aan het toernooi en aan het feest.
 4. Met alcohol op een gemotoriseerd voertuig besturen is in het algemeen verboden. Mocht een van de organisatoren vermoeden dat je met alcohol op auto gaat rijden dan wordt de politie ingeschakeld.
 5. Het is niet toegestaan eigen alcoholische dranken mee te nemen. Er is genoeg bier in de kantine voor een zeer schappelijke prijs dus maak hier gebruik van.

 

Toernooi regels:

 1. Ieder team dient op tijd voor de wedstrijd klaar te staan. Als het team er niet is, wint het andere team automatisch met 3-0.
 2. Beide teams stellen maximaal 11 spelers op. Niet alle spelers zullen even fit op het veld staan en dat is geen enkel probleem, maar door 11 tegen 11 te spelen blijft het mogelijk om een leuke pot voetbal te spelen.
 3. Ga niet de wedstrijd van andere teams verzieken. Het ene team neemt het toernooi wat serieuzer dan het andere team en dat is ook geen enkel probleem. Hierbij dient wel iedereen elkaar de kans te geven een mooie pot voetbal te spelen.
 4. Respect voor de scheidsrechter. De scheidsrechter doet zijn/haar best om de wedstrijd in goede banen te leiden en doet dit vrijwillig. Je dient dan ook ten alle tijden de scheidsrechter te gehoorzamen.

 

Wedstrijdreglement.

 1. In alle gevallen behoudt het wedstrijdsecretariaat zich het recht voor om een bindende beslissing te nemen. Geheel naar eigen inzicht en willekeur indien het wedstrijdsecretariaat daartoe besluit.
 2. Ieder team dient op tijd voor de wedstrijd klaar te staan. Als het team er niet is, wint het andere team automatisch met 3-0.
 3. De wedstrijden duren 15 minuten, zonder inspeeltijd en wisselen van helft.
 4. Er mag tijdens de wedstrijden door gewisseld worden.
 5. Indien in een poule teams eindigen met een gelijk aantal punten, dan beslist het onderlinge resultaat. Indien het onderlinge resultaat een gelijkspel is, is het doelsaldo doorslaggevend. Indien het doelsaldo gelijk is, worden er door elk team om de beurt 3 penalty’s genomen totdat er een beslissing volgt.
 6. Indien de 1/4e en 1/2e finale in een gelijkspel eindigt, gaat met over tot het nemen van strafschoppen. Eerst 3 penalty’s om de beurt en vervolgens 1 om 1 tot dat er een beslissing volgt. Indien de finale in een gelijkspel eindigt, wordt deze verlengd met 1x10 minuten volgens het golden goal principe. Indien nodig gaat men over tot een shoot-out reeks van 3 spelers per team om de beurt. Indien dit gelijk eindigt wordt er 1 om 1 geshoot-out tot er een beslissing volgt.
 7. Voor zover in bovenstaande punten geen uitzondering wordt gemaakt, zijn de reglementen van de KNVB van kracht.
 8. Scheidsrechters dienen zich te melden voor en na de wedstrijden bij het wedstrijdsecretariaat.
 9. De wedstrijdbal dient tijdens het gehele toernooi op het desbetreffende veld te blijven, de scheidsrechter is hiervoor verantwoordelijk. Na afloop van de laatste wedstrijden kan deze ingeleverd worden bij de organisatie of de wedsecs.