10e Lustrum G.S.V.V. The Knickerbockers

Check de facebook voor alle info: https://www.facebook.com/50jaarTKB/

Op 15 februari  2017 viert G.S.V.V. The Knickerbockers haar 50ste verjaardag! Reden voor een feestje. De hele lustrumweek zal bol staan van de feesten en activiteiten. Op de verjaardag zelf staat een groot feest in het Appleknockers Flophouse op de agenda, in de dagen daarvoor en daarna zullen er onder andere een stijlvol gala, een geheime activiteit en een borrel voor oud-leden plaatsvinden. Omdat een halve eeuw TKB  wat ons betreft symbool staat voor de toekomst én het verleden van de club zijn zowel leden als oud leden van harte welkom bij zoveel mogelijk evenementen. 

De eerste activiteit vond plaats op de historische datum van 13 mei 2016. Deze datum is zo bijzonder omdat exact tien jaar daarvoor het oude clubhuis in vlammen op ging. Menig TKB’er pinkte een traantje weg bij de treurige aanblik van een compleet verwoest Flophouse en om daar nog één keer  op ludieke wijze bij stil te staan hebben zo’n 160 leden en oud leden genoten van een heerlijke lustrum-BBQ, waarbij een heuse kranslegging en minuut stilte uiteraard niet ontbrak.

Van 21 t/m 23 oktober 2016 vond het Ouwelingenweekend plaats. 100 (oud) TKB'ers reisden af naar Schiermonnikoog voor een tradditioneel feest weekendje. Op vrijdagavond was er een biercantus waarbij iedereen in themakleding de ballen uit zijn broek zong. Het feest werd daarna voortgezet in de Toxbar. Omdat het opstarten op zaterdag velen wat moeilijk af ging, had de Lustrumcommissie er voor gezorgd dat niemand minder dan Willy Bomba 's ochtends een spetterend optreden verzorgde. Hierna was het tijd voor een scavengerhunt en spelletjes op de kampeerboerderij. Na het avondmaal was het tijd voor Holland CaSimon; heuse roulette-, poker- en blackjack tafels werden tevoorschijn getoverd en er was een beerpong toernooitje. De afsluitende pilsjes werden wederom in de Toxbar genuttigd. Zondag was het weer tijd om naar de vaste wal te gaan, waar in het Flop traditioneel door de diehards nog een fustje werd genuttigd.

Op 10 februari 2017 begint dan de echte Lustrumweek met het volgende programma:

foto van Lustrum GSVV The Knickerbockers.

 

We hopen jullie allemaal kunnen te begroeten in de Lustrumweek van 10 tot en met 16 februari!


Losse kaarten voor de activiteiten en het lustrumbier kun je aanschaffen onder de betreffende menu opties.

 

Strijd mee om het 'Team van het Jaar'


De opdrachten kunnen tot 5 februari worden ingestuurd. De prijsuitreiking zal tijdens het themafeest op 14 februari plaatsvinden.

Download hier de opdrachten:

  tvhj.pdf