Programma

Woensdag 11 mei: Gala

We vangen het 55-jarig bestaan van de club aan met een lustrumgala! Het moment waar iedere TKB-er sinds het laatste gala op wacht. Op een voor jullie nog onbekende locatie ga je TKB-ers met een passe-partout in hun netste pak of mooiste jurk spotten. TKB-ers met een gouden passe-partout zullen voorafgaand aan het gala met z'n allen nog genieten van een overheerlijk driegangendiner. Nadat het diner is afgelopen, zijn TKB-ers met een zilveren en bronzen passe-partout ook welkom om het feest voort te zetten. De gehele avond is voorzien van een onbeperkt drankenarrangement (inclusief binnenlands gedistilleerd).

Donderdag 12 mei: Brakke brunch

Het moment om gezellig met iedereen na te praten over het fantastische gala dat we gehad hebben. Locatie wordt op een later moment bekend gemaakt. TKB-ers met een gouden, zilveren en bronzen passe-partout zijn welkom.

Vrijdag 20 mei: Oud-ledenborrel

Op de vrijdagavond kunnen de oud-leden weer een ouderwets avondje Flop beleven. Onder het genot van een heerlijk biertje kunnen oud team-, commissie- en bestuursgenoten gezellig bijpraten en herinneringen van vroeger ophalen. Oud-leden en TKB-ers met een gouden, zilveren en bronzen passe-partout zullen op een later moment op de avond ook welkom zijn.

Inloop oud-leden vanaf: 19:30
Inloop leden vanaf: 23:00

Zaterdag 21 mei: Ouderdag

Laat je ouders kennismaken met TKB! Of er nou gevoetbald gaat worden of niet: er zal genoeg vermaak zijn om jouw ouders de ultieme TKB-sfeer te laten proeven. Wat dit allemaal precies gaat zijn wordt op een later moment bekend gemaakt. Dit evenement is toegankelijk voor iedere TKB-er.

Zondag 22 mei: Festival

TKB-ers met een gouden en zilveren passe-partout zijn welkom op het enige, echte TKB-festival. Andere leden hebben de mogelijkheid om voor €25 euro een kaartje te kopen. Later zal het thema van dit festival bekend gemaakt worden, net als de locatie. Wat al wel zeker is, is dat dit festival ieder ander festival zal overtreffen. 

Dinsdag 24 mei: Verjaardagsfeestje

Ook op deze dag zullen we de verjaardag van de club nog even ouderwets vieren met alle gouden en zilveren passe-partouthouders. De locatie en activiteit zijn nog geheim. Je wordt niet thuis gebracht. 

Woensdag 25 mei: Themafeest

Op de allerlaatste dag van het lustrum gaat het dak er nog één keer af in ons eigen Appleknockers Flophouse. Alle passe-partouthouders zijn welkom. Het thema zal op een later moment bekend worden gemaakt.