Programma

Donderdag 10 februari: Themafeest

De viering van het elfde lustrum zal beginnen met een themafeest! Het themafeest zal in ons vertrouwde Flop zijn, het thema zal op een later moment bekend gemaakt worden. TKB-ers met een gouden, zilveren en bronzen passe-partout zijn welkom op dit feest.

Vrijdag 11 februari: Oud-ledenborrel

Op de vrijdagavond kunnen de oud-leden weer een ouderwets avondje Flop beleven. Onder het genot van een heerlijk biertje kunnen oud team-, commissie- en bestuursgenoten gezellig bijpraten en herinneringen van vroeger ophalen. Oud-leden en TKB-ers met een gouden, zilveren en bronzen passe-partout zullen op een later moment op de avond ook welkom zijn.

Inloop oud-leden vanaf: 19:30
Inloop leden vanaf: 23:00

Zaterdag 12 februari: Ouderdag

Laat je ouders kennismaken met TKB! Of er nou gevoetbald gaat worden of niet: er zal genoeg vermaak zijn om jouw ouders de ultieme TKB-sfeer te laten proeven. Wat dit allemaal precies gaat zijn wordt op een later moment bekend gemaakt. Dit evenement is toegankelijk voor iedere TKB-er.

Zondag 13 februari: Festival

TKB-ers met een gouden en zilveren passe-partout zijn welkom op het enige, echte TKB-festival. Later zal het thema van dit festival bekend gemaakt worden, net als de locatie. Wat al wel zeker is, is dat dit festival ieder ander festival zal overtreffen. 

Maandag 14 februari: Valentijnsdiner

Heb jij, net als de rest van TKB, ook helemaal geen zin in een romantisch diner voor twee? Terecht! Tijdens valentijnsdag kan je heerlijk genieten van een niet-romantisch diner voor heel veel TKB-ers. Op een later moment (wordt bekend gemaakt op de socials) kan je je inschrijven om voor een scherpe deal te genieten van een diner met je team-, commissie- of bestuursgenoten. Wie weet levert dit diner wel meer op dan alleen een kater en verschijn jij tijdens het gala met een date door dit diner. 

TKB-ers met een gouden passe-partout krijgen voorrang op de inschrijving. Hierna volgen de zilveren passe-partouthouders en later de bronzen (deze activiteit zit dus niet bij een passe-partout in).

Dinsdag 15 februari: Verjaardagsfeestje

Op de verjaardag van TKB zullen TKB-ers met een gouden passe-partout een gezellig partijtje beleven. De locatie en activiteit zijn nog geheim. Je wordt niet thuis gebracht. 

Woensdag 16 februari: Rustdag

Donderdag 17 februari: Gala (met driegangendiner)

De afsluiter van de lustrumweek: het gala. Het moment waar iedere TKB-er sinds het laatste gala op wacht. Op een voor jullie nog onbekende locatie ga je TKB-ers met een passe-partout in hun netste pak of mooiste jurk spotten. TKB-ers met een gouden passe-partout zullen voorafgaand aan het gala met z'n allen nog genieten van een overheerlijk driegangendiner. Nadat het diner is afgelopen, zijn TKB-ers met een zilveren en bronzen passe-partout ook welkom om het feest voort te zetten. De gehele avond is voorzien van een onbeperkt drankenarrangement (inclusief binnenlands gedistilleerd).

Vrijdag 18 februari: Brakke brunch

Het moment om gezellig met iedereen brak te zijn en na te praten over de fantastische lustrumweek die we gehad hebben. Locatie wordt op een later moment bekend gemaakt. TKB-ers met een gouden, zilveren en bronzen passe-partout zijn welkom.