Nieuws

23
apr
geschreven door Bestuur

Op donderdag 23 mei zal de Begrotings-ALV plaatsvinden in het Appleknockers Flophouse. De ALV zal starten om 19.00 uur. Tijdens deze ALV zal de begroting voor aankomend seizoen gepresenteerd worden. Daarnaast wordt de voortgang van de doelstellingen van bestuur De Boer besproken en worden de nieuwe Snowco en Almanakcommissie ingehamerd.

 
Er is weer de mogelijkheid om voorafgaand aan de ALV gratis mee te eten. Het eten zal beginnen om 17.30 uur. Opgeven kan door een mail te sturen naar coco@knickerbockers.nl.
19
apr
geschreven door Bestuur

Veld 1: h1

RIK: VR6, h2

Veld 3: h13

JANS: h18

19
apr
geschreven door Taskforce

Klik hier voor de foto's van de pubquiz!

18
apr
geschreven door dotCom

De prognose voor aankomende zaterdag staat weer online!!

Klik hier om hem in te vullen.

17
apr
geschreven door

Je kunt weer lekker de foto's van goededoelendag die door het mediateam gemaakt zijn bekijken, want die staan namelijk hier!

17
apr
geschreven door Bestuur

We gaan richting het einde van het seizoen en dat betekent dat er een aantal dingen gaan veranderen. Heb je misschien dispensatie nodig of wil je je afmelden en bv. naar een andere club, dan is het goed de onderstaande informatie goed tot je te nemen. 

Dispensatieaanvragen
Mocht je dispensatie aan willen vragen, dan kan dat het beste via secretaris@knickerbockers.nl met daarin de reden van de dispensatie. In de volgende gevallen heb je dispensatie nodig vanuit de club:
-       Indien je langer dan drie jaar bent afgestudeerd aan de Hanze of RUG.
-       Indien je langer dan één jaar bent gestopt met een studie aan de Hanze of RUG.
-       Indien je aan een andere hogeschool/universiteit studeert dan de Hanze of RUG.

Let erop dat wanneer je geen student meer bent, maar nog geen dispensatie nodig hebt, je valt onder het hoogtarief voor de ACLO-kaart, waardoor die €134,95 zal kosten.

Indien je twijfelt of je dispensatie nodig hebt voor volgend seizoen, dan kun je het altijd vragen. Mocht je dispensatie nodig hebben, dan hoor ik het graag vóór 1 mei 2019.

Afmelden
Wanneer je na dit seizoen besluit te stoppen bij onze mooie club, ontvang ik graag vóór 1 juni 2019 een officiële afmelding. Gelieve dit voor 1 juni te doen, om zo een KNVB-bijdrage ter hoogte van €10,- te ontlopen. 

Overschrijvingen
Stop je bij TKB, maar wil je volgend seizoen graag bij een andere voetbalclub in de A-categorie spelen, dan dien je vóór 15 juni 2019 overgeschreven te worden. De overschrijvingen zullen automatisch in gang gezet worden via Sportlink. Het is wel benodigd om je voor die tijd zowel bij TKB uit te schrijven, als bij je nieuwe vereniging in te schrijven.

16
apr
geschreven door Bestuur

Komende donderdag zal tijdens de pauze van de pubquiz de nieuwe TKB-app gelanceerd worden en zullen wij wat handige informatie geven!

De app is momenteel al te downloaden in de App-store en de Google Play store onder de naam G.S.V.V. The Knickerbockers, maar de registratiecode om in te loggen zullen jullie dan allemaal ontvangen.

Download dus alvast de app en zorg dat je de mail met de registratiecode niet mist. Mocht je deze komende donderdag niet ontvangen, laat dit dan even weten door een mail te sturen naar bestuur@knickerbockers.nl

14
apr
geschreven door Taskforce

Bekijk hier de foto's van goededoelendag

14
apr
geschreven door Bestuur

Vandaag is de laatste dag om je op te geven om actief lid te worden volgend seizoen! Ga naar de site -> commissies en vul het Interesseformulier in. 

13
apr
geschreven door Redactie

Waar 12 ooit een mooi team was, is daar nu vrij weinig meer van over.... NO12 is daarintegen wel een topeditie. LEDEN LEZEN NU!

ps: Dotcom is kut want je moet inloggen...

DAAAAAGHHH

NO12

12
apr
geschreven door Bestuur

Veld 1: VR1

RIK: VR2, 11, 10, 12/13

Veld 3: 4, 8

JANS: 7, 3, 15

12
apr
geschreven door Bestuur

“Hey Daniël, met Joanna. Ben je klaar voor vanmiddag? Ik moest denken aan je eerste keer bij TKB. 2015, na de eerste training. Je vond het Flop fantastisch. Vanaf dat moment had je maar één droom: alles geven voor dit team én vooral alle andere TKB-teams een poepie laten ruiken. Je droomde van historie schrijven bij TKB. Om de beste te worden van de Fantastic Four. En weet je Daan, dat moment waar je toen al van droomde, kan nu werkelijkheid worden! Daan, zet hem op vriend!”

 

“Kars, broertje. Ik weet dat je het niet leuk vindt om in de spotlight te staan, maar vandaag is wel een hele bijzondere dag. Ruud en ik leven enorm met je mee. Ik weet nog dat je vorig jaar ook al naar TKB wilde, maar toen te laat was met inschrijven. Je wilde zo graag tegen Ruud spelen. Toen was je helaas te laat, maar dit is wel je kans om zijn oude teamgenoten alle hoeken van het veld te laten zien. Van zulke momenten moet je genieten. Dat je nu eindelijk furore kunt maken tegen Heren 13 betekent ook veel voor me! Als zus sta ik altijd achter je, en zal ik je altijd steunen! Zet hem op!”

 

“Jesse jongen, Harry hier. Dit zijn jouw wedstrijden zoon. Jij leeft hiervoor! We hebben het vaak gehad over je tijd in Heren 1, waar jij thuishoort. Je knie gooide roet in het eten, maar je passie is nooit verloren gegaan. We hebben het vaak over dat vervelend moment gehad, maar uiteindelijk heb jij het geluk hervonden in Heren 12. Zo’n wedstrijd tegen Heren 13 is dan een groot moment, waarin je je oude kwaliteiten weer tentoon kunt stellen. Laat iedereen maar praten, spreek met je voeten! Pak ze!”

 

“Menno, maatje, met Marloes. Hoe is het? Ik begreep van pap dat je na het werk direct aan de bak moet in de wedstrijd van het jaar. Ik wil je heel veel succes wensen, hier leef je voor broer! Na de 14-3 afgelopen seizoen was je ontroostbaar. Nu is het jouw moment om samen met de jongens die jou vernederd hebben een andere TKB-ploeg te vernederen. Trek je niet langer iets aan van je verleden, maar bouw voor een mooie toekomst. En dan vooral de toekomst van 5 tot kwart voor 7 vanmiddag! Vreet ze op!”

 

“Hee Hessel, ik ben het, Roel. Ik wil graag kwijt dat ik me alvast aan het opladen ben voor de Luft Olympics om de eer van Heren 12 hoog te houden. Ik geef mijn speelminuten en kwaliteiten om vandaag negen goals te maken graag over aan jou. Ondanks het feit dat je niet altijd de kans hebt gekregen in de spits, weet ik dat je zeker in staat bent om alle vrije trappen te scoren in de wedstrijd. Hier leef je voor maat! Denk niet aan de Luft die je zou moeten trekken, ik neem ze graag op me. Focus jij je maar op de wedstrijd! Succes.”

 

“Vinnie lieverd, met Puck. De afgelopen tijd heb ik je vaak gretig meegemaakt als je na een Flopavond weer dronken thuis kwam. Ik weet dat je altijd heel gretig bent in de derde helft, maar laat het nu ook eens de eerste en tweede helft zien. Na al die jaren weet ik dat het in je zit. Het mannetje van thuis zie ik ook graag weer een keer in het veld terug. Dit wordt jouw wedstrijd schat, ik ben ervan overtuigd!”

 

“Jelmer, met Douwe-Sjoerd. Ik weet dat we vanaf volgend seizoen alle leed en vreugde met elkaar zullen delen na de wedstrijd, maar voor vanmiddag moet ik je toch nog teleurstellen. Dit zal de laatste keer zijn dat ik na 90 minuten vrolijk zal zijn en jij vol woede je frustratie van je af zuipt door blikken te trekken en deuren te koppen. Volgend seizoen kop ik graag eens een deur met je mee na een verloren wedstrijd, maar vanmiddag van 17:00 – 19:00 uur zul je toch echt nog aan het kortste eind trekken. Geniet van je vernedering!”

 

11
apr
geschreven door

Aanstaande zaterdag tijdens goededoelendag is er natuurlijk allerlei leuks te doen. Vergeet dus vooral niet om deze dag vast te leggen met weer een prachtige Snapchat filter!

Daarnaast supporten wij ook het goede doel door rond te lopen met een polaroid camera. Een prachtig kiekje van ons kost slechts €2.

Kusjes,
Mediateam

11
apr
geschreven door dotCom

De prognose voor aankomende zaterdag staat weer online!!

Klik hier om hem in te vullen.

10
apr
geschreven door

Aankomende zaterdag is het zover, goededoelendag! 

Heerlijk om te zien dat iedereen druk bezig is geweest met het bedenken van acties. Dit belooft iets moois te worden. Zoals het er nu uit ziet wordt het lekker weer en kunnen we genieten van de eetwedstrijd in de rust van dames 1, de shotjes van dames 6, een luft challenge van heren 14, first dates van dames 8 en ga zo maar door. Vermaak is er zeker! Heb je nog geen actie? Ook nu kan je nog een actie bedenken! Onder het motto, last but not least. 

Neem je spaarpotje mee en help een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor Laat ze maar lachen!

Laat ze maar lachen is een goed doel voor kinderen die het niet breed hebben in Groningen en omstreken. Hierdoor hebben zij thuis niet de mogelijkheid om af en toe iets leuks te doen buitenshuis. Deze kinderen verdienen het natuurlijk ook om af en toe de deur uit te gaan en daarom organiseert Laat ze maar Lachen 1x per maand een uitje. 

Wij hebben er alle vertrouwen in dat het weer een fantastische dag wordt! 

Tot zaterdag, en vergeet vooral je zonnebril en muntgeld niet! 

xx de actie 

09
apr
geschreven door FC

Klik hier voor het nieuwe taprooster

07
apr
geschreven door Taskforce

Bekijk hier de foto's van zaterdag 6 april. 

05
apr
geschreven door Bestuur

Veld 1: VR3, 1

RIK: VR6, 2, 9, 17

Veld 3: VR8, 

JANS: VR7, 5, 13, 14

04
apr
geschreven door dotCom

De prognose voor aankomende zaterdag staat weer online!!

Klik hier om hem in te vullen.

03
apr
geschreven door Bestuur

Vanaf maandag 8 april zal het voor geïnteresseerden mogelijk worden om je aan te melden bij G.S.V.V. The Knickerbockers.

Aanmeldingen kunnen het beste naar secretaristkb@gmail.com gestuurd worden. Een kopie van het inschrijvingsformulier met handtekening en een pasfoto zijn nodig om de aanmelding te kunnen verwerken.

Daarnaast zullen de selectietrainingen voor de heren plaatsvinden op 27 en 29 mei en die van de dames op 28 mei en 4 juni.

Wanneer je geïnteresseerd bent in de selectie óf mensen kent die de kwaliteiten hebben om mee te draaien in de hoogste regionen van onze club, dan kan je het beste een mail sturen naar wedsectkb@gmail.com.

Daarbij moet genoemd worden dat Rick Vens zich bezighoudt met de selectietrainingen van de mannen en Sanne Hartsema met die van de dames.

Meer nieuws: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9