Nieuws

16
jun
geschreven door Taskforce

De foto's gemaakt door de Taskforce vind je natuurlijk hier!

16
jun
geschreven door

De foto's gemaakt door het Mediateam vind je natuurlijk hier!

14
jun
geschreven door Bestuur

Morgen kan dames 1 het tweede succes van dit seizoen boeken! Na de winst van de districtbeker Noord kan dames 1 morgen promotie naar de Hoofdklasse veilig stellen.

Trommel, microfoon, Lammert en de nodige goud gele rakkers zullen aanwezig zijn, dus kom ook om dames 1 naar de overwinning te schreeuwen!

10
jun
geschreven door

Je vindt de foto's van zaterdag 8 Juni hierrroooo

duurt even maar dan heb je ook wat 

07
jun
geschreven door Bestuur

veld 1: VR1

Rik: VR8, 10, 11, 9, 18

Veld 3:

Jans: VR5, 13

groetjes!

07
jun
geschreven door Redactie

Ewa, nieuw NO?

Download die digitale ding nu Zehbie

NO_15

Ps: inloggen is nodig

 

 

06
jun
geschreven door Bestuur

Belsimpel is kersverse sponsor van TKB. Zoek jij nog een leuk baantje voor in de zomer, of misschien voor volgend jaar? Kom werken bij belsimpel!

04
jun
geschreven door Taskforce

Klik hier voor de foto's van afgelopen zaterdag en hier voor de foto's van actieve ledendag!

04
jun
geschreven door

Klik hier om de foto's van de bekerwedstrijd van Dames 1, gemaakt door het Mediateam, te bekijken!

03
jun
geschreven door FC

πŸ”ΆπŸ”ΆπŸ”ΆπŸ”ΆπŸ”ΆπŸ”Ά
Na jaren vol teleurstellingen, verliespartijen en lachende Belgen speelt ons aller Oranje recent weer landen als vanouds van de mat. Aan de hand van Virgil, Frenkie en Memphis krijgen de mannen van Ronald Koeman nu de kans om een échte hoofdprijs te pakken. De Champions League, de Eredivisie of het WK, ze vallen allemaal in het niets bij de nieuwste uitvinding van de UEFA, de Nations League! Dus komt dat zien aanstaande donderdag in het Flop en vergeet je oranje outfit niet! Aftrap is om 20.45 uur!
πŸ”΄βšͺοΈπŸ”΅πŸ”΄βšͺοΈπŸ”΅

01
jun
geschreven door Bestuur

Vandaag is er natuurlijk maar 1 finale waar het echt om gaat. Om 18.00 speelt dames 1 de finale van de districtsbeker noord. Uiteraard gaat er een delegatie gekke tkb'ers mee om de Maiden aan te moedigen, jij ook!

16:23 Biertrein vanaf Centraal richting Hoogeveen

18:00 gekke wedstrijd + huldiging van onze heldinnen

21:00 op tijd terug voor CL-mietjesfinale in het flop

 

28
mei
geschreven door Bestuur

gratisgeldvoorTKB

Leden, vanaf vandaag krijgen wij gratis geld voor een nieuw scorebord voor op het hoofdveld bij SponsorGoals met jullie hulp. Al jouw online aankopen zijn geld waard! Wij ontvangen namelijk gratis geld door een online aankoop bij meer dan 2000 webshops. Denk bijvoorbeeld aan Mediamarkt, Thuisbezorgd en CoolBlue. De verkoopprijs is hetzelfde, maar als we onze persoonlijke link gebruiken, ontvangen wij een percentage terug als club. Dit kan oplopen tot wel 40%! Neem snel een kijkje welke webshops allemaal meedoen: sponsorgoals

27
mei
geschreven door Taskforce

Omdat de camera twee nachtjes in het Flop heeft geslapen staan de foto's nu pas op de site en in de app. Excuses hiervoor! Klik hier voor de foto's. 

24
mei
geschreven door KB26

Wat is er mooier dan de kampioenswedstrijden die morgen gepland staan te bekijken met bier en frituursnacks. KB zal morgen het Flop voorzien van (broodjes) kroket, frikandel, kaassoufle en/of hamburger. Verder zal de coco 19/20 jullie voorzien van verschillende ijsco's. De spetterpan staat van 12.00 tot 18.00 aan. Genoeg tijd om de voorzitter KB uit te dagen voor een wedstrijd firkandel deepthroaten.

PS: vergeet je ook niet aan te melden voor een tapdienst tijdens KB met je commissie/team!

24
mei
geschreven door Bestuur

Morgen is de laatste officiële competitiezaterdag! Voor veel teams staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma, en hier zitten nog mooie potjes tussen! Zo kunnen heren 9 en dames 6 kampioen worden en viert heren 2 hun kampioensfeest met niemand minder dan Zanger Richard om 17.00 uur! 's Avonds zal er van 22.00 - 23.00 uur een piekuur van onze vrienden van Sonnema zijn en overdag zal het KB zorgen voor heerlijke snacks en ijsjes.

Dus kom morgen allemaal naar het Flop, het belooft dorstig weer te worden met een grote kans op een fustenregen!

24
mei
geschreven door Bestuur

Jaaaaa eindelijk is het dan zover! Zaterdag speelt Dames 6 hun kampioenswedstrijd tegen voormalig medeconcurrent Marum VR2. Het is een enorm spannend seizoen. Waar het de eerste seizoenshelft meer neigde naar een kampioenschap voor Dames 5, lijkt Dames 6 nu deze zaterdag de champagne te kunnen ontkurken. Om 10:00 uur spelen ze op het RIK voor de belangrijke punten, waarbij ze aan gelijkspel genoeg hebben om het eerste dames-laag kampioensfeestje ooit te vieren.
Kom dus allemaal om 10:00 uur naar het RIK om de dames aan te moedigen en daarna lekker mee te zuipen!

“Da6 gaat het doen
Voor het eerst kampioen”

23
mei
geschreven door Bestuur

Leden!

We gaan richting het einde van het seizoen en dat betekent dat er een aantal dingen gaan veranderen. Wil je je afmelden, overschrijven naar een andere club of denk je dispensatie nodig te hebben, dan is het goed de onderstaande informatie goed tot je te nemen. 

Afmelden
Wanneer je na dit seizoen besluit te stoppen bij onze mooie club, ontvang ik graag vóór 1 juni 2019 een officiële afmelding. Gelieve dit voor 1 juni te doen, om zo een KNVB-bijdrage ter hoogte van €10,- te ontlopen. 

Overschrijvingen
Stop je bij TKB, maar wil je volgend seizoen graag bij een andere voetbalclub in de A-categorie spelen, dan dien je vóór 15 juni 2019 overgeschreven te worden. De overschrijvingen zullen automatisch in gang gezet worden via Sportlink. Het is wel benodigd om je voor die tijd zowel bij TKB uit te schrijven, als bij je nieuwe vereniging in te schrijven.

Dispensatieaanvragen
Mocht je dispensatie aan willen vragen, dan kan dat het beste via secretaris@knickerbockers.nl met daarin de reden van de dispensatie. In de volgende gevallen heb je dispensatie nodig vanuit de club:
- Indien je langer dan drie jaar bent afgestudeerd aan de Hanze of RUG.
- Indien je langer dan één jaar bent gestopt met een studie aan de Hanze of RUG.
- Indien je aan een andere hogeschool/universiteit studeert dan de Hanze of RUG.

Let erop dat wanneer je geen student meer bent, maar nog geen dispensatie nodig hebt, je valt onder het hoogtarief voor de ACLO-kaart, waardoor die €134,95 zal kosten.

Indien je twijfelt of je dispensatie nodig hebt voor volgend seizoen, dan kun je het altijd vragen. 

 
22
mei
geschreven door Bestuur

Veld 1: VR7/8, H2, H1

RIK: VR6, H11, H9, 12

Veld 3: H5, 15

JANS: VR5, H4, VR3, 16

19
mei
geschreven door Taskforce

Klik hier voor de foto's van 18 mei!

16
mei
geschreven door dotCom

De prognose voor aankomende zaterdag staat weer online!!

Klik hier om hem in te vullen.

Meer nieuws: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9