Nieuws

16
nov
geschreven door

Poh mooi man! Willemdag. heerlijk ongegeneerd zuipen onder het kader 'Willem al weer 66'. prachtleeftijd! Geen kring gesprek met kleffe kaas & komkommer maar heerlijke gerstenat drinken, spelletjes spellen en mee zingen met Bennie Bakker! Dit alles kan ook op Willemdag weer met een prachtig snapchat filter van het Media team! ps. Mocht je nog een nieuwe PF willen of een voortreffelijke teamfoto, schroom je niet en tik ons even aan!

📸 Mediateam 

16
nov
geschreven door Bestuur

Veld 1: VR1

RIK: VR2, 10, 11, 3, 15

Veld 3: 8

JANS: VR7, 13, 6, 14

 

Groetjes Marit van Zeist

15
nov
geschreven door Lenteuitje

Zaterdag is het weer zo ver! Om 20:00 wordt de bestemming van het Lente-uitje 2019 bekend gemaakt. Gedurende de hele dag is het mogelijk om bij de Lente-uitjecommissie lootjes te kopen voor de verloting die op hetzelfde tijdstip plaats zal vinden. Let op: er zijn hele toffe prijzen te winnen! Als kers op de taart verzorgt deze mooie commissie ook nog eens de hele dag lekkere snacks. Wij hebben er zin in, dit jaar wordt het écht mooi!!!

Xoxo LU19 <3

15
nov
geschreven door Bestuur

Aankomende zaterdag viert onze Topper zijn verjaardag bij TKB! Naast genoeg goud gele rakkers zal er ook weer een Sonnema Piekuur zijn en komt Bennie Bakker ons verblijden met een optreden. Tot dan toppers

14
nov
geschreven door dotCom

De nieuwe Prognose staat weer online.

13
nov
geschreven door Redactie

Met een beetje vertraging, maar op papier is 'ie toch leuker: Naamloos Orgaan #4

11
nov
geschreven door Taskforce

Klik hier  voor de foto's van zaterdag 10-11

09
nov
geschreven door Bestuur

Veld 1: 

RIK: VR5 ,5, 4, 16

Veld 3: VR6, VR3

JANS:VR8, 11, 9, 12

 

Succes in de wei, groetjes Roel

07
nov
geschreven door dotCom

De nieuwe Prognose staat weer online.

05
nov
geschreven door Bestuur

Beste Knickerbockers,

Ons is opgevallen dat mensen die het Flop willen reserveren voor een mooie teamavond, dit via de FC doen. Wij willen hier graag duidelijkheid in scheppen. Het is de bedoeling dat als een team het Flop wil reserveren, dit via het Bestuur gaat. Dus bel/app/mail/postduif/fax Roel of Marit, zij kunnen het verder regelen. 

Groetjes het Bestuur

05
nov
geschreven door Taskforce

Een dagje later dan normaal, maar hier zijn eindelijk de foto's van de pubquiz en afgelopen zaterdag

04
nov
geschreven door FC

Lieve TKB'ers!

Het nieuwe schoonmaakrooster is daar! Check hier  of je de gelukkige bent om met je team je eigen rotzooi op te ruimen en vervolgens even mooi te zuipen!

xoxo

Je FC '18/'19

03
nov
geschreven door Bestuur

Piccola Roma presenteert: de nieuwe Pizza's. Voor een eurootje meer heb je de heerlijkste ovengebakken pizza's met lekker veel ingrediënten! De pasta's zijn er uiteraard ook nog, net als de vegetarische optie. 

02
nov
geschreven door Bestuur

Veld 1: 1

RIK:VR2, 2, VR1, 14

Veld 3: VR8, 13, 18

JANS: VR7, 8, 6, 17

 

xxx

01
nov
geschreven door Snowco

Ben jij die persoon die ons op 4 gratis fusten zet? We hebben nog een paar plekken! 

 https://www.skifest.nl/groepen/italie/via-lattea/sauze-d-oulx/the-knickerbockers 

01
nov
geschreven door

Hierbij de deelnemerslijst van de pubquiz.

Wij hebben er zin in en tot morgen!

 

 

Het Bestuur

Het Vlaggenschip
SOK
Heeren XVI
Almanak
Spoco
Steven Krijnen (H3)
RBC Roosendaal
ECHTE RBC
FC
Team Jan
DREIZEHN
Rode Lantaarns
Janneke Borgdorff (D2)
Imke Hakkens (D6)
TKB12.1
TKB12.2
Vi Propria
Dames 4.1
Dames 4.2
Dames 4.3
Bestuur 17-18
Johan en de Heidemannen
Dameskech
Kech2.0

 

 

 

 

 

31
okt
geschreven door dotCom

De nieuwe Prognose staat weer online.

30
okt
geschreven door Bestuur

De afgelopen twee maandagen organiseerde onze technische commissie speciaal voor dames 5, 6, 7 en 8 de halfjaarlijkse voetbalavond. Een uur lang in gesprek over voetbal, om ervoor te zorgen dat ook onze laag spelende damesteams op dit vlak de aandacht krijgen die zij verdienen. Wederom twee geslaagde avonden die na de winterstop weer zullen plaatsvinden.

29
okt
geschreven door Bestuur

Beste leden,

Nog even en de deadline voor het ACLOtiveren is verstreken. Het is de bedoeling dat je geACLOtiveerd bent vóór aanstaande donderdag 1 november. Dit betekent dat je vóór aankomende donderdag een ACLO Card 2018-2019 aangeschaft moet hebben.

Deze bedraagt €59,95 en er zijn twee manieren om te ACLOtiveren: je kunt op de site van de ACLO inloggen en het sportbewijs aanschaffen via iDeal of je kan naar de balie van het Sportcentrum lopen en het bedrag pinnen. Neem dan wel je studentenkaart of je bewijs van inschrijving mee. Doe dit bv. voor of na je training.

Meld je daarnaast aan bij de vereniging via MyACLO (https://aclosport.rug.nl/nl/home > profiel > verenigingen). Als je dit nog niet gedaan hebt natuurlijk!

Vandaag, dinsdag en woensdag zal ik iedereen een herinnering blijven sturen. Nogmaals, de deadline voor het ACLOtiveren is 1 november. Doe het snel en voorkom onnodige boets. (Zie http://knickerbockers.nl/interne-deel/financiele-informatie).


Alvast bedankt!

Bestuur '18/'19

 

 
29
okt
geschreven door Redactie

Afgelopen zaterdag was het zover, de eerste proef van Expeditie Robinson werd gespeeld. Een uitgebreid verslag over de proef kun je lezen in het volgende NO. Uitkomst van de proef is dat kamp noord immuniteit heeft gewonnen en dat kamp zuid naar de eilandraad moet. Tijdens de eilandraad kan er gestemd worden op een van de deelnemers. De deelnemer met de meeste stemmen moet het spel verlaten. En net als bij de ALV vinden we de mening van de leden erg belangrijk, daarom mag de hele club stemmen doormiddel van de POLL. #jouwmeningtelt

Meer nieuws: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9