Nieuws

23
apr
geschreven door FC

De laatste wedstrijden zijn alweer bijna in zicht en dat betekent ook dat dit misschien wel het laatste schoonmaakrooster is van dit seizoen. Ben jij ook zo benieuwd of jouw team de gelukkige is om nog een keer schoon te moeten maken dit jaar? Kijk dan even heel rap hier :)

22
apr
geschreven door Taskforce

Voor de foto's van Goededoelendag 2018, klik hier.

20
apr
geschreven door Bestuur

Het programma voor de Goededoelendag morgen! Neem voldoende kleingeld mee! Er zijn veel dingen waar niet gepind kan worden (o.a. de frietkraam)

 

Tot morgen!! 

20
apr
geschreven door Bestuur

Hoofdveld: 12.15 Heren 6, 14.30 Dames 1  

RIK: 10.00 Dames 4, 12.15 Heren 2, 14.30 Heren 9, 17.00 Heren 12 

Veld 3: 12.15 Heren 7, 14.30 Heren 8, 

JANS: 10.00 Dames 5, 17.00 Heren 18

 

20
apr
geschreven door Bestuur

Komende zaterdag mag dames 1 op de goede doelendag aantreden tegen AZSV uit Aalten, waar dat ligt? Ergens bij Arnhem en Nijmegen in de buurt, ver weg dus. De wedstrijd in Aalten ging helaas met 3-2 verloren, misschien dat door de autorit de concentratie wat verdween, in ieder geval was de thuisploeg een stuk feller, en zo ging de periodetitel verloren. Zo werd 18 november een zwarte dag in de geschiedenis van dit seizoen.

De selectie van dames 1 kenmerkt zich de laatste tijd vooral door de zeer grote selectie geblesseerde speelsters, gelukkig keren Els en Esmee zaterdag weer terug op het veld, maar ook deze week lenen we vrolijk weer zes speelsters overal vandaan. Kiki, Bo en Hanneke lenen we uit andere teams, en voor de gelegenheid halen we Beppie, Nini en Michelle weer even terug naar TKB. Met deze versterkingen, op ons eigen TKBello blijven de drie punten deze keer natuurlijk in Groningen!

AZSV heeft net als dames 1 in de thuiswedstrijd gelijk gespeeld tegen de nummer 2, Stiens, maar waar dames 1 bij ONS Sneek onderuit ging, wonnen zij daar dik met 1-4. Maar waar TKB met 5-1 won in de thuiswedstrijd tegen De Weide, verloren zij in diezelfde wedstrijd met 5-0. Daarnaast staat TKB derde in de competitie en AZSV vierde, en dus is het zaak om geen punten te verliezen. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden, die belangrijk is voor de strijd om de derde plaats, en een eventuele periodetitel binnen te halen.

Hoewel de geblesseerden onder ons natuurlijk topsupporters zullen zijn, kunnen zij dat niet alleen, wij willen graag de punten in Groningen houden, dus het zou heerlijk zijn als vele TKB-ers ons zaterdag 21 april om 14:30 naar de overwinning komen helpen!

Tot zaterdag!

Dames 1

17
apr
geschreven door dotCom

Prognose weer online. Succes

17
apr
geschreven door Redactie

Met de tentamens achter de rug en het stralende zonnetje in de lucht kun je Naamloos Orgaan 12 ook uitstekend gebruiken om de barbecue aan te steken!

15
apr
geschreven door Taskforce

Voor de foto's van zaterdag 14 april, klik hier.

13
apr
geschreven door Bestuur

Hoofdveld: 10.00 Dames 6, 14.30 Heren 1

RIK: 10.00 Dames 2, 12.15 Heren 2, 14.30 Dames 1

Veld 3: 10.00 Dames 8, 12.15 Heren 11, 14.30 Heren 9

JANS: 10.00 Dames 4, 12.15 Heren 4, 14.30 Heren 6

13
apr
geschreven door Bestuur

TKB-ers, zoals de eerdere vermelding op de site al aankondigde is het zaterdag koploper HFC’15 dat de eer heeft om ons TKBello te mogen bezoeken.  Met 3 punten minder en 1 wedstrijd meer gespeeld, is het voor de mannen van Heren 1 aanhaken of afhaken in de titelstrijd van de 3e klasse C. In de periode voor de winterstop was TKB heer en meester op de noordelijke voetbalvelden. Dat de 1e periode werd gepakt was op dat moment een bevestiging van het goede spel wat op de groene mat werd gelegd. Tot aan de kerst was er geen vuiltje aan de lucht en mocht TKB als “herbstmeister” de winterstop in gaan. Na de paar weken onderbreking kwam de klad erin. Had TKB zichzelf in een diepe winterslaap gebracht? Er werd een 3-tal keren verloren en slechts 1 puntje werd er gepakt in 4 wedstrijden. Dit moest en zal anders was de stemming. Na een weekeindje Hamburg en een aantal (diepgaande) bezoekjes aan de Reperbahn werd orde op zaken gesteld. Dit resulteerde in louter overwinningen.

Afgelopen week werd Onstwedder Boys met 1-3 aan de zegekar gebonden. Een zeer knappe prestatie. In vergelijking met ons eigen centre court was het veld niet wat je noemt een biljardlaken. Onstwedder Boys was een jaar lang ongeslagen in eigen huis. Dat TKB een einde aan die reeks heeft gemaakt was ook niet meer dan terecht.  

De heenwedstrijd tegen HFC’15 was een pot van dikke pech. In de eerste 45 minuten speelde TKB de tegenstander compleet van de mat. Echter bleef een doelpunt aan onze zijde uit. Notabene via een 1-2tje met de scheids wist HFC’15 op een 1:0 voorsprong te komen. In de 2e helft was het spelbeeld niet anders. TKB had het overwicht en het wachten was op de 1:1, deze viel echter niet. De 2-0 stond eerder op het scorebord. Het jammere was dat deze goal meters buitenspel was. Een oplettende toeschouwer wist ons dit later te vertellen. TKB toonde hierna wel veerkracht. De aansluitingstreffer werd gemaakt. Hierna was het wachten op de 2:2. In de laatste minuut was er nog een grote kans voor 1 onze 2 lange steunpilaren. Dat deze kop kans net over het doel vloog was zeer spijtig.

In de wandelgangen is vernomen dat TKB 1 de laatste weken dus on fire is! Zaterdag is het dus tijd voor revanche. De spanning aan de top is om te snijden. Wij kunnen support goed gebruiken. Het zou dan ook mooi zijn dat vele TKB-ers zich laten horen en zien!

Zaterdag 14 april:     TKB 1 Vs HFC’15 1

Aanvang wedstrijd:     14:30 uur

Plaats:             TKBello

 

Tot zaterdag!

 

De selectie van Heren 1.

12
apr
geschreven door KB25

INSCHRIJVING WATERPISTOLENSPEL 2018

De inschrijving voor deelname aan het spannendste spel van het jaar, exclusief voor TKB-leden, zal zaterdag aanstaande weer worden geopend! Altijd al eens het leven van een seriemoordenaar willen leven en ondertussen ook meteen voelen hoe het is om zelf ook een target op je rug te hebben? Schrijf je dan in!

Kosten: 2.50,-

Cash kan ingeleverd worden bij Derk Jan Pilat

Overmaken kan naar NL86INGB0794001963 t.a.v. DJ PILAT

12
apr
geschreven door FC

Klik hier voor het nieuwe taprooster. 

11
apr
geschreven door Bestuur

Op 3 mei 2018 zal in Huize Maas een Benefietgala worden georganiseerd voor (oud)leden van TKB, elk (oud)lid heeft de mogelijkheid nog iemand extra mee te nemen. De opbrengsten van het gala zullen naar de stichting Fitkids gaan, wat dit jaar ook het goede doel is van de Goededoelendag (21 april 2018) 

Kaartjes voor het gala zijn (earlybird) €30,- en te bestellen tot en met 12 april. Het gala is van 22.00 tot 03.00, en daar zit onbeperkt gratis drank bij in (bier, wijn, fris, binnenlands gedestilleerd). Verder zullen er een band en DJ zijn voor een avondvullend programma. 

Wil jij gegarandeerd zijn van een kaartje? Klik dan hier! Onder de eerste 100 verkochte kaarten wordt een trayco verloot. Je hoeft niet direct te betalen voor het kaartje, het bedrag wordt later afgeschreven. 

Volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste updates!

10
apr
geschreven door dotCom

Prognose hier weer te vinden, succes

10
apr
geschreven door Bestuur

Aankomende zaterdag zal bij TKB de kraker tussen TKB 1 - HFC 1 plaatsvinden. HFC staat met 3 punten meer en 1 wedstrijd minder gespeeld (nog) boven TKB 1. Bij winst van TKB zal de kampioensstrijd echter nog zeer spannend worden en heeft TKB 1 nog kans op een directe promotie naar de tweede klasse. Komt dus allen TKB 1 naar de overwinning schreeuwen en HFC laten merken dat hier niets te halen valt!

10
apr
geschreven door Bestuur

Vanaf aanstaande donderdag start Construction Fysiotherapie weer met de hersteltrainingen bij TKB. 16:45 verzamelen bij de dug-out bij het RIK. De training duurt tot ongeveer 17:45. Aanmelden voor de trainingen is niet nodig. De trainingen bestaan uit loopvormen, kracht en bewegelijkheid en eindigen vaak met rustige bal oefeningen. Kan jij (net) niet aanhaken bij je team door een blessure, mis dan deze inloop trainingen niet. Ze worden gegeven door de (sport)fysiotherapeut. Bij voldoende opkomst gaan de trainingen door tot de zomerstop.
Let wel op, dit is geen diagnose/verzorgingsuur. Als je wilt weten wat je met jouw blessure aanmoet, kom dan op de maandagavond naar het Flop, of bel of app met de fysiotherapeuten van Construction. Loes Kievitsbosch 0629842675 of maak een afspraak via de website.

09
apr
geschreven door Bestuur

Op zondag 15 april 2018 zal FC Groningen het opnemen tegen Roda JC om 14:30 uur. Als lid van G.S.V.V. The Knickerbockers kun je voor slechts €10 die wedstrijd bezoeken. Volg onderstaande stappen om je kaarten voor de wedstrijd nu aan te schaffen:

5 eenvoudige stappen om de kaarten aan te schaffen:
Stap 1: Kaarten kunnen besteld worden via http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/gsvvtheknickerbockers
Stap 2: Maak een account aan indien je nog geen account hebt.
Stap 3: Kies in het bestelproces voor een vak waar € 18,00 bij staat (Koeman- of Tonny van Leeuwen tribune). 
Stap 4: Ga naar afrekenen. Er wordt een korting van € 8,00 verrekend, je hoeft dus slechts €10,00 per kaart te betalen.
Stap 5: De kaarten worden verstuurd als E-ticket.

08
apr
geschreven door Taskforce

Voor de foto's van een stralende Superzaterdag op TKBello, klik hier.

 

06
apr
geschreven door Bestuur

Hoofdveld: 12.15 Heren 5, 14.30 Heren 8, 17.00 Heren 14

RIK: 10.00 Dames 6 en Dames 7, 12.15 Heren 7, 14.30 Heren 3, 17.00 Heren 12

Veld 3: 17.00 Heren 18

JANS: 10.00 Dames 5, 12.15 Dames 3, 14.30 Heren 13, 17.00 Heren 17

06
apr
geschreven door Bestuur

De STAR zomeravondcompetitie die afgelopen jaar is georganiseerd was een enorm succes! Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste TKBers die het leuk vinden om in de zomer iets voor TKB te betekenen en deze competitie  willen organiseren. 

STAR staat voor STudenten en ARbeiders. Deze zomeravondvoetbal organisatie is bedoeld voor leden van:
- G.S.F.V. Drs. Vijfje
- G.S.V.V. The Knickerbockers
- A.S. Exstudiantes
- G.V. Groen Geel

In de zomer van 2018 is de bedoeling dat er twee competities worden gespeeld van vier weken lang. Je speelt eens per week op een woensdag of vrijdag (vaste speeldag) met je team twee duels van een half uurtje op klein veld (7-7). Na de wedstrijden is er volop ruimte voor gezelligheid. Een van deze speeldagen is bij Groen Geel en de andere speeldag is bij TKB. 

Lijkt het je misschien leuk om dit toernooi met andere TKBers te organiseren? Mail dan naar wedsec@knickerbockers.nl 

Meer nieuws: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9