*Belangrijk* Afmelden, overschrijven en dispensatie
geschreven door
Bestuur

23
mei
Overzicht

Leden!

We gaan richting het einde van het seizoen en dat betekent dat er een aantal dingen gaan veranderen. Wil je je afmelden, overschrijven naar een andere club of denk je dispensatie nodig te hebben, dan is het goed de onderstaande informatie goed tot je te nemen. 

Afmelden
Wanneer je na dit seizoen besluit te stoppen bij onze mooie club, ontvang ik graag vóór 1 juni 2019 een officiële afmelding. Gelieve dit voor 1 juni te doen, om zo een KNVB-bijdrage ter hoogte van €10,- te ontlopen. 

Overschrijvingen
Stop je bij TKB, maar wil je volgend seizoen graag bij een andere voetbalclub in de A-categorie spelen, dan dien je vóór 15 juni 2019 overgeschreven te worden. De overschrijvingen zullen automatisch in gang gezet worden via Sportlink. Het is wel benodigd om je voor die tijd zowel bij TKB uit te schrijven, als bij je nieuwe vereniging in te schrijven.

Dispensatieaanvragen
Mocht je dispensatie aan willen vragen, dan kan dat het beste via secretaris@knickerbockers.nl met daarin de reden van de dispensatie. In de volgende gevallen heb je dispensatie nodig vanuit de club:
- Indien je langer dan drie jaar bent afgestudeerd aan de Hanze of RUG.
- Indien je langer dan één jaar bent gestopt met een studie aan de Hanze of RUG.
- Indien je aan een andere hogeschool/universiteit studeert dan de Hanze of RUG.

Let erop dat wanneer je geen student meer bent, maar nog geen dispensatie nodig hebt, je valt onder het hoogtarief voor de ACLO-kaart, waardoor die €134,95 zal kosten.

Indien je twijfelt of je dispensatie nodig hebt voor volgend seizoen, dan kun je het altijd vragen.