Dispensatie, afmelden of overschrijven
geschreven door
Bestuur

01
apr
Overzicht

Dispensatieaanvragen

In de eerste plaats dank ik alle aanvoerders voor het invullen van de teaminventarisatie. Uit de teaminventarisatie blijkt al dat enkelen van jullie voor volgend seizoen een dispensatiebewijs nodig hebben. Deze personen heb ik inmiddels benaderd. Mocht je niet benaderd zijn, maar wel dispensatie nodig hebben volgend seizoen, stuur dan even een mailtje naar secretaris@knickerbockers.nl met daarin de reden van dispensatie. In de volgende gevallen heb je dispensatie nodig vanuit de club:

  • Indien je langer dan drie jaar bent afgestudeerd aan de Hanze of RuG.
  • Indien je langer dan één jaar gestopt bent met een studie aan de Hanze of RuG.
  • Indien je aan een andere hogeschool/universiteit studeert dan de Hanze of RuG.

Let erop dat wanneer je geen student meer bent, maar nog geen dispensatie nodig hebt, je valt onder het hoogtarief voor de ACLO-kaart, waardoor die €135 zal kosten.

Indien je twijfelt of je dispensatie nodig hebt voor volgend seizoen, dan kun je het altijd vragen. Mocht je dispensatie nodig hebben, dan hoor ik het graag vóór 1 juni 2018.

Afmelden

Uit de teaminventarisaties blijkt dat velen van jullie de deur van het Appleknockers Flophouse achter zich dicht zullen trekken na afloop van het huidige seizoen. Van al die personen die zullen stoppen, ontvang ik graag vóór 1 juni 2018 hun officiële afmelding, om zo een KNVB-bijdrage ter hoogte van €10 te ontlopen.

Overschrijvingen

Stop je bij TKB, maar wil je volgend seizoen graag bij een andere voetbalclub in de A-categorie spelen, dan dien je vóór 15 juni 2018 overgeschreven te worden. De overschrijvingen zullen automatisch in gang worden gezet via Sportlink. Het is wel benodigd om je voor die tijd zowel bij TKB uit te schrijven, als bij je nieuwe vereniging in te schrijven.