Hijs jezelf in Amerikaanse kleren en kom op Thanksgiving in 't Flop escaleren
geschreven door
FC

11
okt
Overzicht

Dames en heren, ladies en gentlemen. 

Pak meteen je agenda erbij. Blader dan een aantal bladzijden vooruit naar de dagen waar geen “tentamen” meer geschreven staat. Stop op donderdag 22 november en schrijf daar: vanaf 20:30 escaleren in het Flop. Pak dan een stift en kruis vrijdag 23 november ook maar door voor je eigen bestwil. 

Nu hoor ik jullie denken, waarom moet dit allemaal? Wat gaat er gebeuren? Waarom is het collegejaar (of schooljaar voor sommigen) al 6 weken aan de gang en heb ik nog geen agenda? 

Laten we beginnen bij het begin:
Donderdag 22 november is het eerste themafeest van dit seizoen! De uitgelezen mogelijkheid om de tentamens af te sluiten en de boeken weg te leggen. Het belooft een geweldig feest te worden omdat elk themafeest dat op dezelfde dag viel als Thanksgiving compleet uit de hand is gelopen. πŸ»πŸ»

Waarom moet dit allemaal?
Omdat Thanksgiving in Nederland niet gevierd wordt heeft de FC bedacht (creatief dat ze zijn) het maar eens te gaan introduceren. De dag van veel bier, veel eten, sport en heel veel gezelligheid. 
We gaan helemaal op in de Amerikaanse sfeer en dagen jullie uit om in je mooiste, origineelste Amerikaanse getinte kleding richting het Flop te komen. Jullie mogen van ons verwachten dat er genoeg bier, redcups, bierpong en hotdogs zijn. Wij verwachten van jullie veel creatieve en mooie outfits. Dit samen gaat er zeker voor zorgen dat het compleet uit de hand loopt! De budget taxi zullen we geel spuiten zodat dit helemaal in de Amerikaanse sfeer past.πŸ‡ΊπŸ‡²πŸ€πŸŒŽπŸš•

Dus klik met je vinger of muis op het “gaan” knopje want dit feest mag je niet missen. Er komt zelfs een special guest helemaal over vanuit Amerika. Geen smoesjes van “ja ik heb de volgende dag iets”. Je hebt nog niet eens een agenda dus die tentamens ga je toch niet halen. Kom naar het Flop en grab some beer by the Pussy!

Wanneer: Donderdag 22 november
Hoe laat: vanaf 20:30
Waar: Flop
Wie: alleen leden 
Gaan we nu eindelijk echt zuipen: Ja🍻
Moet u de tractor voor laten gaan: ja
Wordt Matt’s naam dan eindelijk goed uitgesproken: nee