TKB 51 jaar
geschreven door
Bestuur

15
feb
Overzicht

Onze mooie vereniging is opgericht op 15 februari 1967 en dat betekent dat TKB vandaag 51 jaar oud is geworden! Vorig jaar werd ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan het 10de lustrum ‘Golden Years’ gevierd.

Voor het lustrum is er een lustrumbier gebrouwen waarvan er nog een flinke voorraad is. Speciaal omdat TKB jarig is, kun je tot en met 22 februari een doos Applebocker (24 flesjes) bestellen voor €20.

Ook speciaal voor het lustrum is er een lustrumboek geschreven waarin teruggekeken wordt naar 50 jaar TKB. Het boek, dat voor €10 kan worden aangeschaft, staat vol verhalen over meterslange hoekvlaggen, de verwoestende brand die het Flop in as legde, het eerste IT en KB, enzovoort.

Omdat niemand zin heeft in gesjouw zal jouw bestelling zelfs bij jou thuis worden bezorgd! De precieze datum van aflevering wordt nog naar je gecommuniceerd.

Heb je interesse in een lekker doosje speciaalbier of het prachtige lustrumboek? Stuur dan een mail naar voorzitter@knickerbockers.nl met jouw bestelling. De kosten worden bij je afgeschreven door de penningmeester.