Wedstrijd van de week
geschreven door
Bestuur

13
apr
Overzicht

TKB-ers, zoals de eerdere vermelding op de site al aankondigde is het zaterdag koploper HFC’15 dat de eer heeft om ons TKBello te mogen bezoeken.  Met 3 punten minder en 1 wedstrijd meer gespeeld, is het voor de mannen van Heren 1 aanhaken of afhaken in de titelstrijd van de 3e klasse C. In de periode voor de winterstop was TKB heer en meester op de noordelijke voetbalvelden. Dat de 1e periode werd gepakt was op dat moment een bevestiging van het goede spel wat op de groene mat werd gelegd. Tot aan de kerst was er geen vuiltje aan de lucht en mocht TKB als “herbstmeister” de winterstop in gaan. Na de paar weken onderbreking kwam de klad erin. Had TKB zichzelf in een diepe winterslaap gebracht? Er werd een 3-tal keren verloren en slechts 1 puntje werd er gepakt in 4 wedstrijden. Dit moest en zal anders was de stemming. Na een weekeindje Hamburg en een aantal (diepgaande) bezoekjes aan de Reperbahn werd orde op zaken gesteld. Dit resulteerde in louter overwinningen.

Afgelopen week werd Onstwedder Boys met 1-3 aan de zegekar gebonden. Een zeer knappe prestatie. In vergelijking met ons eigen centre court was het veld niet wat je noemt een biljardlaken. Onstwedder Boys was een jaar lang ongeslagen in eigen huis. Dat TKB een einde aan die reeks heeft gemaakt was ook niet meer dan terecht.  

De heenwedstrijd tegen HFC’15 was een pot van dikke pech. In de eerste 45 minuten speelde TKB de tegenstander compleet van de mat. Echter bleef een doelpunt aan onze zijde uit. Notabene via een 1-2tje met de scheids wist HFC’15 op een 1:0 voorsprong te komen. In de 2e helft was het spelbeeld niet anders. TKB had het overwicht en het wachten was op de 1:1, deze viel echter niet. De 2-0 stond eerder op het scorebord. Het jammere was dat deze goal meters buitenspel was. Een oplettende toeschouwer wist ons dit later te vertellen. TKB toonde hierna wel veerkracht. De aansluitingstreffer werd gemaakt. Hierna was het wachten op de 2:2. In de laatste minuut was er nog een grote kans voor 1 onze 2 lange steunpilaren. Dat deze kop kans net over het doel vloog was zeer spijtig.

In de wandelgangen is vernomen dat TKB 1 de laatste weken dus on fire is! Zaterdag is het dus tijd voor revanche. De spanning aan de top is om te snijden. Wij kunnen support goed gebruiken. Het zou dan ook mooi zijn dat vele TKB-ers zich laten horen en zien!

Zaterdag 14 april:     TKB 1 Vs HFC’15 1

Aanvang wedstrijd:     14:30 uur

Plaats:             TKBello

 

Tot zaterdag!

 

De selectie van Heren 1.