Wedstrijd van de week
geschreven door
Bestuur

20
apr
Overzicht

Komende zaterdag mag dames 1 op de goede doelendag aantreden tegen AZSV uit Aalten, waar dat ligt? Ergens bij Arnhem en Nijmegen in de buurt, ver weg dus. De wedstrijd in Aalten ging helaas met 3-2 verloren, misschien dat door de autorit de concentratie wat verdween, in ieder geval was de thuisploeg een stuk feller, en zo ging de periodetitel verloren. Zo werd 18 november een zwarte dag in de geschiedenis van dit seizoen.

De selectie van dames 1 kenmerkt zich de laatste tijd vooral door de zeer grote selectie geblesseerde speelsters, gelukkig keren Els en Esmee zaterdag weer terug op het veld, maar ook deze week lenen we vrolijk weer zes speelsters overal vandaan. Kiki, Bo en Hanneke lenen we uit andere teams, en voor de gelegenheid halen we Beppie, Nini en Michelle weer even terug naar TKB. Met deze versterkingen, op ons eigen TKBello blijven de drie punten deze keer natuurlijk in Groningen!

AZSV heeft net als dames 1 in de thuiswedstrijd gelijk gespeeld tegen de nummer 2, Stiens, maar waar dames 1 bij ONS Sneek onderuit ging, wonnen zij daar dik met 1-4. Maar waar TKB met 5-1 won in de thuiswedstrijd tegen De Weide, verloren zij in diezelfde wedstrijd met 5-0. Daarnaast staat TKB derde in de competitie en AZSV vierde, en dus is het zaak om geen punten te verliezen. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden, die belangrijk is voor de strijd om de derde plaats, en een eventuele periodetitel binnen te halen.

Hoewel de geblesseerden onder ons natuurlijk topsupporters zullen zijn, kunnen zij dat niet alleen, wij willen graag de punten in Groningen houden, dus het zou heerlijk zijn als vele TKB-ers ons zaterdag 21 april om 14:30 naar de overwinning komen helpen!

Tot zaterdag!

Dames 1