Wedstrijd van de week
geschreven door
Bestuur

08
feb
Overzicht

Derby van de lage dames

Het is altijd prettig wanneer een uitwedstrijd ook een thuiswedstrijd is. Dit is morgen voor ons het geval, als we mogen aantreden tegen niemand minder dan dames 5. Ons laatste onderonsje eindigde helaas in een 1-2 nederlaag voor ons. Maar wij zijn uit op wraak!

Dít is de belangrijkste wedstrijd van het jaar voor ons! Zoals iedereen natuurlijk weet staat dames 5 op de eerste plaats. Echter wat niet veel mensen weten, is dat als wij winnen morgen, wij bovenaan komen te staan. Dat het een hevige strijd gaat worden is een gegeven. 

Wij hebben in de wandelgangen al opgevangen dat dames 5 denkt dat ze makkelijk van ons kunnen winnen. Ze waren zelfs al vergeten dat wij ook nog meespeelden voor het kampioenschap. We hopen dat deze arrogantie jullie de das om gaat doen. Zonder Sanne Hartsema in de spits moeten jullie jezelf maar eens gaan bewijzen. Kom maar op maiden! 

Wij willen bij deze graag iedereen uitnodigen om dames 6 morgen om 10:00 aan te komen moedigen. Neem jullie spandoeken mee en schreeuw ons naar die eerste plek! 

SUPER6!!!!!

Liefs, 
Dames 6