Wedstrijd van de week: TKB 12 - TKB 13
geschreven door
Bestuur

12
apr
Overzicht

“Hey Daniël, met Joanna. Ben je klaar voor vanmiddag? Ik moest denken aan je eerste keer bij TKB. 2015, na de eerste training. Je vond het Flop fantastisch. Vanaf dat moment had je maar één droom: alles geven voor dit team én vooral alle andere TKB-teams een poepie laten ruiken. Je droomde van historie schrijven bij TKB. Om de beste te worden van de Fantastic Four. En weet je Daan, dat moment waar je toen al van droomde, kan nu werkelijkheid worden! Daan, zet hem op vriend!”

 

“Kars, broertje. Ik weet dat je het niet leuk vindt om in de spotlight te staan, maar vandaag is wel een hele bijzondere dag. Ruud en ik leven enorm met je mee. Ik weet nog dat je vorig jaar ook al naar TKB wilde, maar toen te laat was met inschrijven. Je wilde zo graag tegen Ruud spelen. Toen was je helaas te laat, maar dit is wel je kans om zijn oude teamgenoten alle hoeken van het veld te laten zien. Van zulke momenten moet je genieten. Dat je nu eindelijk furore kunt maken tegen Heren 13 betekent ook veel voor me! Als zus sta ik altijd achter je, en zal ik je altijd steunen! Zet hem op!”

 

“Jesse jongen, Harry hier. Dit zijn jouw wedstrijden zoon. Jij leeft hiervoor! We hebben het vaak gehad over je tijd in Heren 1, waar jij thuishoort. Je knie gooide roet in het eten, maar je passie is nooit verloren gegaan. We hebben het vaak over dat vervelend moment gehad, maar uiteindelijk heb jij het geluk hervonden in Heren 12. Zo’n wedstrijd tegen Heren 13 is dan een groot moment, waarin je je oude kwaliteiten weer tentoon kunt stellen. Laat iedereen maar praten, spreek met je voeten! Pak ze!”

 

“Menno, maatje, met Marloes. Hoe is het? Ik begreep van pap dat je na het werk direct aan de bak moet in de wedstrijd van het jaar. Ik wil je heel veel succes wensen, hier leef je voor broer! Na de 14-3 afgelopen seizoen was je ontroostbaar. Nu is het jouw moment om samen met de jongens die jou vernederd hebben een andere TKB-ploeg te vernederen. Trek je niet langer iets aan van je verleden, maar bouw voor een mooie toekomst. En dan vooral de toekomst van 5 tot kwart voor 7 vanmiddag! Vreet ze op!”

 

“Hee Hessel, ik ben het, Roel. Ik wil graag kwijt dat ik me alvast aan het opladen ben voor de Luft Olympics om de eer van Heren 12 hoog te houden. Ik geef mijn speelminuten en kwaliteiten om vandaag negen goals te maken graag over aan jou. Ondanks het feit dat je niet altijd de kans hebt gekregen in de spits, weet ik dat je zeker in staat bent om alle vrije trappen te scoren in de wedstrijd. Hier leef je voor maat! Denk niet aan de Luft die je zou moeten trekken, ik neem ze graag op me. Focus jij je maar op de wedstrijd! Succes.”

 

“Vinnie lieverd, met Puck. De afgelopen tijd heb ik je vaak gretig meegemaakt als je na een Flopavond weer dronken thuis kwam. Ik weet dat je altijd heel gretig bent in de derde helft, maar laat het nu ook eens de eerste en tweede helft zien. Na al die jaren weet ik dat het in je zit. Het mannetje van thuis zie ik ook graag weer een keer in het veld terug. Dit wordt jouw wedstrijd schat, ik ben ervan overtuigd!”

 

“Jelmer, met Douwe-Sjoerd. Ik weet dat we vanaf volgend seizoen alle leed en vreugde met elkaar zullen delen na de wedstrijd, maar voor vanmiddag moet ik je toch nog teleurstellen. Dit zal de laatste keer zijn dat ik na 90 minuten vrolijk zal zijn en jij vol woede je frustratie van je af zuipt door blikken te trekken en deuren te koppen. Volgend seizoen kop ik graag eens een deur met je mee na een verloren wedstrijd, maar vanmiddag van 17:00 – 19:00 uur zul je toch echt nog aan het kortste eind trekken. Geniet van je vernedering!”