Inschrijven open trainingen

Je mag alleen mee doen met de training en naar de training komen als je je hebt ingeschreven. Elke vrijdag om 14:00 wordt de inschrijving geopend voor de 4 trainingsgroepen in de week erna. Als de 20 personen is bereikt kan je je automatisch niet meer inschrijven. Het is wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Let goed op dat je je als vrouw niet voor de mannen groep inschrijft en andersom. 

Spelers van dames 1,2,3 en heren 1,2,3 mogen zich niet inschrijven omdat zij al trainen. Je mag je niet inschrijven voor meer dan 1 training per week. Kan je bij nader inzien toch niet trainen? Meld je dan af door een appje te sturen naar: 0628057880 zodat ik je kan verwijderen van de lijst en er een nieuw plekje vrijkomt voor een andere speler. Als je niet komt opdagen op de training mag je je daarna niet meer aanmelden voor een training. 

Zorg dat je het corona protocol op de website hebt doorgelezen voordat je gaat trainen (Club --> Corona protocol trainingen)

Door het grote animo van de vrouwen is de training op maandag van 19:00 tot 20:00 veranderd in een training voor de dames.

Inschrijven: