Word lid

  • 1 Persoonlijke gegevens
  • 2 Klaar!

Lid worden van de mooiste voetbalvereniging van Nederland? G.S.V.V. The Knickerbockers kent een tweetal lidmaatschappen. Ten eerste is er het algemene lidmaatschap, waarbij je als volwaardig lid wordt geplaatst in een team en speelgerechtigd bent om officiële wedstrijden te spelen. Ten tweede is er het proeflidmaatschap, waarbij je in de periode van januari/februari tot en met het einde van het seizoen kunt meetrainen bij G.S.V.V. The Knickerbockers. Het proeflidmaatschap verloopt automatisch.

Algemeen lidmaatschap

Contributie is €85 per seizoen + €25 eenmalige nieuwelingenbijdrage.

Tevens dien je een ACLO-kaart aan te schaffen (€59,95 voor studenten, zie: https://www.aclosport.nl/tarieven/). Doe dit pas zodra we je inschrijving bij TKB hebben bevestigd, anders koop je hem misschien voor niets!

Op het aanmeldformulier staat een optie voor de selectietrainingen. Als je je opgeeft voor de selectietrainingen betekent dit dat je graag in de selectie zou willen spelen en denkt het niveau te hebben. Heren 1 speelt tweede klasse, heren 2 hoofdklasse reserve en heren 3 eerste klasse reserve. Dames 1 speelt hoofdklasse, dames 2 tweede klasse en dames 3 derde klasse. De selectietrainingen voor de dames vinden plaats op 3 en 8 juni. De selectietrainingen voor de heren op 2 en 4 juni. 

We zitten vol! Voor het huidige seizoen (2020-2021) nemen wij geen nieuwe leden meer voor het algemene lidmaatschap aan.

De inschrijving voor seizoen 2021-2022 opent op 1 mei.

Proeflidmaatschap

Contributie is €42,50 (de helft van de normale contributie).

De inschrijving voor het proeflidmaatschap van The Knickerbockers gaat 9 november om 18:00 open. The Knickerbockers heeft momenteel plek voor 12 proefleden bij de damesteams en 28 bij de herenteams, dus wees er snel bij! We laten je na inschrijving zo snel mogelijk weten of je hierbij zit. Indien dat niet het geval is kom je op de wachtlijst terecht. Mocht er iemand afvallen, dan schuift de eerste persoon op de wachtlijst door.

Wij zitten vol! Voor het huidige seizoen (2020-2021) nemen wij geen nieuwe proefleden meer aan.

Lidmaatschapstype