Oud-besturendiner

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
11 nov. 2022 19:00 - 23:55
Locatie
Baxbier

Best (oud-)bestuurder,

Onze vereniging kent na meer dan 50 jaar een grote groep mensen die zich met hart en ziel hebben ingezet om de gang van zaken binnen TKB in goede banen te leiden. Elk bestuur heeft op zijn eigen manier bijgedragen om TKB te de vereniging te laten worden die hij nu is. Dat zorgt voor een grote bak aan verhalen en ervaringen die vragen om een avond waarop ze gedeeld kunnen worden. Daarom is leek het ons een leuk idee om een oud-besturendiner te organiseren! (En hier een jaarlijks evenement van te maken! ;-))

Het oud-besturendiner zal plaatsvinden op vrijdag 11 november 2022. Op de planning staat een borrel, avondeten en een activiteit. Graag verwelkomen we je vanaf 19:00. De gelegenheid zal plaatsvinden bij onze hoofdsponsor Baxbier in Groningen (adres: Friesestraatweg 201, 2a, Groningen). De kosten zullen 35 euro per persoon bedragen en daarvoor krijg je avondeten, 4 keer een van de bieren van de tap en een activiteit. Het wordt een mooie avond waar je de gelegenheid krijgt om veel oude bekenden te zien en spreken en gezellig met je eigen bestuur kan deelnemen aan een activiteit. Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om niet met je gehele bestuur of zelfs alleen langs te komen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Inschrijven voor deze dag kan via de Google Forms link die is meegestuurd. Mocht je er niet uitkomen betreffende de inschrijving of wil je iets aan de inschrijving veranderen, mail ons dan even of stuur een whatsapp berichtje naar 0615656162 (Yma) of 0654243337 (Teun) en dan helpen we verder. Vergeet ook niet eventuele allergieën of andere dieetrestricties tijdelijk aan te geven. Aanmelding dient uiterlijk 1 november doorgegeven te zijn. 

We hebben helaas niet van alle oud-bestuurders het e-mailadres in onze bezit. Stuur daarom ook vooral dit bericht (voor de zekerheid) naar je bestuursgenoten toe. 

We zien jullie graag op 11 november. Wij hebben er in ieder geval al erg veel zin in!

Vriendelijke en korenblauwe groetjes,

Yma Jongsma en Teun Schilder

Klik hier voor het formulier :)