Niet-spelend lid worden

Niet-spelend lid worden in 2023-2024

Sinds seizoen 2021-2022 kun je naast spelend lid, ook niet-spelend lid worden van TKB*.

Als niet-spelend lid mag je niet trainen, geen wedstrijden spelen maar wél meedoen in de derde helft. Het voordeel is dat je geen ACLO-kaart hoeft aan te schaffen en minder contributie hoeft te betalen dan een spelend lid. Deze optie is er voor alle leden die minstens één seizoen spelend lid zijn geweest. Als nieuweling kun je alleen niet-spelend lid worden als je voor langere tijd geblesseerd bent of voor langere tijd naar het buitenland gaat. Maximaal 10 procent van alle leden mogen niet-spelend lid zijn.

Het is ook mogelijk om voor een halfjaar niet-spelend lid te zijn. Hiervoor moet je wel een goede reden hebben, bijvoorbeeld een langdurige blessure of halfjaar in het buitenland. In het geval dat je een halfjaar niet-spelend lid wil zijn is het wél verplicht om de volledige ACLO-kaart aan te schaffen (dus niet de 1st or 2nd semester card).

Indien je niet-spelend lid wilt worden, dien je je voor 1 augustus 2023 aan te melden via onderstaand formulier. Het niet-spelend lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Wanneer je je wilt afmelden voor het niet-spelend lidmaatschap kun je het afmeldformulier invullen.

Lidmaatschapstype Contributie ACLO-kaart aanschaffen (€59,95 of €134,95)
Regulier lidmaatschap €105,- Ja
Niet-spelend lidmaatschap (heel jaar) €70,- Nee
Niet-spelend lidmaatschap (half jaar) + half jaar wél spelend-lid €82,50 Ja

* Deze optie is niet geheel nieuw, want TKB heeft al tal van jaren de regeling dat je korting kunt krijgen op je contributie. Die korting bedroeg 13 euro per halfjaar en hier kon je gebruik van maken bij een langdurige blessure of buitenlandse stage.

Inschrijfformulier niet-spelend lid 2023-2024