Knockerbicker Toernooi

KnockerBicker 31

SCHRIJF JE NU IN, DIT WIL JE NIET MISSEN

Lieve voetbalvriendjes en vriendinnetjes, ook deze zomer staat het leukste toernooi van het land weer op de agenda, Knockerbicker 31! Nadat we vorig jaar als helden de goudgele velden mochten betreden tijdens KB 30, gaan we er dit keer weer een prachtig toernooi van maken bij Knockerbicker adt the beach! Het toernooi vindt plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni. Dus zet het met uitroeptekens in je agenda, zodat we samen onder het genot van enorme hoeveelheden pils en heel veel zwembadjes tussen palmbomen kunnen genieten van live muziek.

Op de vrijdag zullen de openingswedstrijden plaatsvinden voor zowel de dames- als herenteams. Daarna kan iedereen terecht in en rondom ons mooie Flop voor een goudgele pretcilinder en klassieke TKB-hitjes.

De zaterdag zal in het teken staan van het beste voetbal wat men in het hoge Noorden heeft meegemaakt sinds 2015 (lees: het jaar dat FC Groningen de KNVB beker won). De dames spelen in teams van 7 tegen 7 en de heren 11 tegen 11. Verwacht vooral leuke bandjes, goede dj’s en genoeg fusten om de tap het hele weekend draaiende te houden!

Schrijf je hier in! https://www.knickerbockers.nl/knockerbicker-31

Voor teams van buitenaf is het mogelijk om op het terrein te blijven slapen. Mocht je hier vragen over hebben laat het ons dan weten via de Knockerbicker Instagram (@knockerbicker)! Het inschrijfformulier voor het overnachten komt nog online.

De volgende teams zijn heel erg welkom om zich aan te melden:

  • Dames: 4e klasse (reserve) of lager
  • Heren: 4e klasse (reserve) of lager (3e klasse in overleg)

Ben je te goed voor ons? Dan is het International Tournament erg blij met je aanmelding!

Liefs KB 31 <3

BELANGRIJK: De inschrijvingen zijn pas definitief als het geld is overgemaakt!