Knockerbicker Toernooi

KnockerBicker 30

ZOWEL DE HEREN- ALS DAMESTEAMS ZITTEN INMIDDELS VOL. ALLE NIEUWE AANMELDINGEN KOMEN OP DE WACHTLIJST TERECHT.

SCHRIJF JE NU IN, DIT WIL JE NIET MISSEN

Lieve voetbalvriendjes en vriendinnetjes, ook deze zomer staat het leukste toernooi van het land weer op de agenda, Knockerbicker 30! Na de zeer geslaagde post-covid editie van vorig jaar, KB 29 Wonderland, hopen wij jullie allemaal met open armen te ontvangen bij KB 30 Helden van de Goudgele Velden! Het toernooi vindt plaats op vrijdag 23, en zaterdag 24 juni. Wat kunnen jullie van ons verwachten? Live muziek, exorbitante hoeveelheden pils en verhalen die je later beter niet op kringverjaardagen kan delen.

Op de vrijdag zullen de openingswedstrijden plaatsvinden voor zowel de dames- als herenteams. Daarna kan iedereen terecht in en rondom ons mooie Flop voor een goudgele pretcilinder en klassieke TKB-hitjes.

De zaterdag zal in het teken staan van het beste voetbal wat men in het hoge Noorden heeft meegemaakt sinds 2015 (lees: het jaar dat FC Groningen de KNVB beker won). De dames spelen in teams van 7 tegen 7 en de heren 11 tegen 11. Verwacht vooral leuke bandjes, goede dj’s en genoeg fusten om de tap het hele weekend draaiende te houden!

Schrijf je hier in!

Voor teams van buitenaf is het mogelijk om op het terrein te blijven slapen. Mocht je hier vragen over hebben laat het ons dan weten via de Knockerbicker Instagram! Het inschrijfformulier voor het overnachten komt nog online.

BELANGRIJK: De inschrijvingen zijn pas definitief als het geld is overgemaakt!