TKB CascadeRun

TKB CascadeRun

 

Lieve Knickerbockers💙

Nu amateursport na 5 uur niet meer mag, kunnen we helaas niet meer voetbal trainen. Maaar wij van de Actie hebben toch iets om voor te trainen de komende tijd: de 5 Engelse mijl (ongeveer 8 KM) of de 10 Engelse mijl (ongeveer 16 KM) tijdens de Cascaderun in Hoogeveen!

Op zondag 12 juni 2022 vindt dit spektakel plaats. Na het grote succes van de TKBirthday run van vorig jaar, waarbij ruim €7500,- werd opgehaald, lijkt het ons nog mooier om dit jaar met een grote groep TKB’ers hard te lopen tijdens een van de grootste hardloopevenementen van Noord Nederland. Na afloop is het altijd één groot feest in Hoogeveen en kun je je biertjes wegtikken bij meerdere podia met live muziek en DJ’s🍻🎵En dat alles ook nog eens voor het goede doel van dit jaar: Jeugdfonds Sport en Cultuur Groningen!🤩🤩

Bekijk hier (https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/120590/In-beeld-Cascaderun-in-Hoogeveen) alvast wat sfeerbeelden van de editie van 2017 om helemaal in de stemming te komen.

De bedoeling is dus dat je zo veel mogelijk sponsorgeld ophaalt met jouw unieke prestatie💸 🏃🏽‍♀️Het inschrijfgeld hangt nog af van een paar factoren, maar zal maximaal €16,95 voor de 5 mijl en €19,95 voor de 10 mijl zijn. Het inschrijfgeld gaat natuurlijk naar de organisatie van het evenement zelf, maar alle euro’s die je daar bovenop gesponsord weet te krijgen worden beschikbaar gesteld aan het goede doel.

Een doneeractie kan je makkelijk opzetten via http://www.doneeractie.nl en natuurlijk delen met al je vrienden/familie/kennissen en op social media!

Dus trommel iedereen uit je team of commissie op en schrijf je in via de website! Wij zullen op een later moment iedereen in één keer inschrijven bij het evenement zelf, dus dat hoef je zelf niet te doen! De benodigde gegevens vragen we t.z.t. ook bij de deelnemers op. We hopen er samen een groot feest van te maken in Hoogeveen!✨

Sportieve groetjes,
Actie ’21-‘22💙

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien