Nieuws

Competitie niet hervat

Tot onze spijt heeft de KNVB zojuist officieel een streep gezet door het restant van het seizoen. Dit betekent dat er geen wedstrijden meer zullen zijn en er pas weer gevoetbald wordt in competitieverband na de zomer, hetzelfde geldt voor de trainingen. 

Omdat dit seizoen de competitie niet meer hervat wordt, is er besloten dat er dit seizoen geen eindstanden komen en er dus geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekercompetities niet uitgespeeld. Het volgende seizoen, 2020/’21, start iedereen weer in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen.

Als wedstrijdsecretarissen en als bestuur betreuren wij dat het seizoen zo moet aflopen, iedere voetballiefhebber doet dit zeer. Voor nu hopen wij dat iedereen gezond blijft en goed op elkaar let. Wij hebben de hoop dat de toernooien door kunnen gaan, dit zal echter later worden beslist. Hiernaast proberen wij alternatieve evenementen te organiseren deze zomer als dit volgens het RIVM weer mag, zodat we er samen een leuke zomer van kunnen maken. 

Namens jullie wedstrijdsecretarissen een korenblauwe groet

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen