Nieuws

IT x KB x TKBekendmakingswandeling

IT x KB x TKBekendmakingswandeling

Hallo lieve TKB’ers,

Namens IT en KB kunnen we zeggen dat het een ontzettend gek jaar is om een toernooi te organiseren. Waar de thema’s normaal bekend zijn voor de jaarwisseling, zitten jullie nu allemaal nog in spanning thuis te wachten wat het gaat worden. 

Maar niet getreurd! Zondag 2 mei worden jullie van deze ondraaglijke lijdensweg verlost! Daarnaast zouden wij IT en KB niet zijn als we er niet alles aan hebben gedaan om voor deze bekendmaking groots uit te pakken. Geen fust aangeboden op de bar die in 5 minuten leeg is. Nee vanaf vandaag kun jij je namelijk met je team- of commissiegenoten inschrijven voor een stadswandeling! 

Je kunt je inschrijven voor een tijdsblok tussen 12:00 en 16:00 uur via deze link (https://www.knickerbockers.nl/club/agenda/stadswandeling-en-thema-bekendmaking-van-kb-en-it) in groepjes van 2. Het is belangrijk dat iedereen die mee wilt wandelen zich individueel aanmeldt. Voor slechts 5,- inschrijfkosten steun jij je favoriete toernooi en krijg je toegang tot één van onze wandelingen met heerlijke hapjes en drankjes. Tijdens deze wandeling kun je onderweg ook onze bekendmakingsvideo's bewonderen.

Naast het feit dat je de toernooien steunt, steun je ook nog eens de plaatselijke horeca door voor een klein bedrag een hapje en een drankje te bestellen. Schrijf je dus snel (allebei apart) in met je tweetal voor hetzelfde tijdslot, want er is een beperkt aantal aanmeldingen beschikbaar!

Wij hopen jullie allemaal in het zonnetje te zien op 2 mei! 

Veel liefs,

IT33 & KB28

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen