Nieuws

OverdrachtsALV

Zoals net door Rutte is aangekondigd worden de coronamaatregelen in Groningen aangescherpt. Dit betekent dat er helaas maar 50 mensen aanwezig mogen zijn bij de Overdrachts-ALV komende dinsdag. Daarnaast zal Baxbier eerder gesloten moeten worden, waardoor wij de ALV moeten vervroegen naar 17:30 uur, met de inloop vanaf 17:00. We begrijpen dat dit niet ideaal is wat betreft het avondeten. Wij zullen zorgen voor soep met brood, zodat tijdens de ALV kan worden gegeten.

Inmiddels hebben we al meer dan 50 aanmeldingen, wat betekent dat sommige leden helaas niet meer kunnen komen. We zullen gaan kijken naar de leden die zich het laatst hebben aangemeld. Mocht jij nou verhinderd zijn voor de ALV, of pas laat kunnen aanschuiven, laat dit dan vóór maandag 13:00 weten aan Stan ter Beke. Het is dan wellicht handiger dat jij de ALV online volgt en niet de plek voor iemand anders bezet houdt.

Verder zal de ALV dus ook weer online beschikbaar zijn. Aanmelden kan door een mail te sturen naar coco@knickerbockers.nl.

Beoogd bestuur 20-21 & Bestuur 19-20

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen