Nieuws

Pitch & Putt

Pitch & Putt

Het al enige tijd geleden dat jullie iets van ons hebben gehoord maar achter de schermen zijn wij uiteraard bezig om de club draaiende te houden. Wij kunnen ons voorstellen dat iedereen zo langzamerhand wel een beetje moe wordt van al dat online socializen en behoefte heeft om hier een daar een gretige gek weer eens in het wild te spotten. 

Net voor de persconferentie van dinsdag 3 november hadden wij het idee om de gehele zaterdag te reserveren om een potje te gaan voetgolfen in groepjes van vier. Pitch en Putt is onze nieuwe sponsor en zo kunnen we gelijk een kijkje met z’n allen nemen op het groene gras gelegen naast de welbekende Kardingeberg. 

Het idee is om je in te schrijven onder voorbehouden van de maatregelen die op dat moment gelden. Mocht de regel over groepen weer veranderen naar: binnen en buiten bestaat een groep uit maximaal 4 personen van verschillende huishoudens. Dan gaat het door, anders komt er een nader te bepalen datum. 

Er zal plek zijn voor 29 groepen. Om 10 uur kunnen er 5 groepen starten en vervolgens kan er elk kwartier een groepje van 4 mensen de baan op. De kosten bedragen €9.- pp. Wees er snel bij! Vrijdag vanaf 12:00 zal de inschrijving opengaan op de site, dan te vinden in de agenda.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen