Nieuws

STAR zomeravond voetbaltoernooi 2020

STAR ZOMERAVONDVOETBAL 2020

Er heerst wat onduidelijkheid of STAR dit jaar toch nog plaats zal gaan vinden. Wij als STAR organisatie streven ernaar om het toernooi door te laten gaan en zijn dan ook druk bezig met de organisatie hiervan. Het wordt wel eens weer tijd om een balletje te trappen, waarna we eindelijk weer een wel verdiend biertje naar binnen kunnen gieten! 

Hier wat praktische informatie: 
* Het toernooi zal weer gehouden worden op woensdag en vrijdag en teams zullen weer zoveel mogelijk ingedeeld worden op voorkeur. 
* De data voor dit jaar zijn als volgt: 
Woensdagcompetitie 22 & 29 juli, 5 & 12 augustus. 
Vrijdagcompetitie 24 & 31 juli, 7 & 14 augustus.
* Tijden: 19:30 uur - 21:30 uur

Hulp bij dit mooie toernooi is altijd welkom. Dus mocht jij nou nog zin en tijd hebben om te helpen bij de organisatie van dit toernooi of om je in te zetten tijdens het toernooi, dan horen wij dit graag. Dit wordt uiteraard erg gewaardeerd. Klop even aan bij een bestuurder van je eigen vereniging voor meer informatie! 


Vorm alvast een team en houd de STAR Facebookpagina of de website van je vereniging scherp in de gaten. De inschrijvingen van het toernooi, dat vanaf woensdag 22 juli tot vrijdag 14 augustus wordt gehouden, openen binnenkort!

Als je nog vragen hebt horen we het graag!

Groeten, 
de STAR-Commissie

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen