Nieuws

Update maatregelen Coronavirus

Beste Knickerbockers,

 

De ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en daarbij ook de bijbehorende maatregelen wijzigen de afgelopen tijd ontzettend snel. Gisteravond werd er door de autoriteiten weer meer duidelijkheid gegeven over de situatie wat ons als Knickerbockers aangaat voor de komende tijd. 

 

Alle trainingen, wedstrijden of andere voetbal gerelateerde zaken lijken met de nieuwe maatregelen dan ook tot 1 juni afgelast te zijn. Echter heeft de KNVB vandaag in een nieuwsbericht laten weten dat wedstrijden en competities in de sport buiten het besluit van de overheid (om evenementen en bijeenkomsten te verbieden tot 1 juni) vallen. Het huidige advies van het RIVM met betrekking tot sportverenigingen geldt tot 6 april. Op uiterlijk 6 april wordt bezien in hoeverre deze maatregelen verlengd worden. Er heerst dus nog enkele onzekerheid omtrent de continuïteit van het voetbal. Gezien de huidige situatie in Nederland en de maatregelen van de RUG, lijkt het desalniettemin niet waarschijnlijk dat vanaf 6 april het voetballen weer opgepakt kan worden. Het lijkt er dan ook op dat TKBello nog langer haar deuren gesloten moet houden.  

 

De komende weken gaan wij als bestuur inventariseren wat deze maatregelen voor gevolgen hebben voor de club op o.a. financieel en voetballend gebied. Ten slotte denken we na over onze jaarlijks terugkerende toernooien KB en IT maar ook andere evenementen zoals het OLD, dartsmasters, goededoelendag en natuurlijk alle zaterdagen in het Flop. Zodra hier meer duidelijkheid over is, zullen wij dit met jullie communiceren. Één ding is zeker: zodra het Flop weer open mag en kan zullen er weer veel feesten plaatsvinden.

 

Als laatste willen wij jullie ervan op de hoogte brengen dat het tot nadere berichtgeving niet toegestaan is om de accommodatie te betreden. De universiteit heeft aangegeven dat de politie regelmatig controles zal uitvoeren. De boete voor het toch betreden van de accommodatie bedraagt €225. 

 

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Wanneer jullie vragen hebben, zijn wij altijd te bereiken. Hopelijk tot snel.

 

Namens het bestuur een korenblauwe groet,

 

 

Evert van der Wiel

Voorzitter G.S.V.V. The Knickerbockers

T: 06 53498414

W: www.knickerbockers.nl

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen