Nieuws

Verplaatsing Lustrum XI

Lieve Knickerbockers,

Helaas moeten wij jullie mededelen dat we hebben besloten om het lustrum te verplaatsen. Gezien de huidige coronamaatregelen lijkt het erop dat wij ons 55-jarig bestaan niet kunnen vieren zoals we graag zouden willen. Om die reden hebben wij besloten om de lustrumweek deels te verplaatsen naar mei. De lustrumweek ziet er nu als volgt uit:

-Woensdag 11 mei: Gala
-Donderdag 12 mei: Brakke brunch
-Vrijdag 20 mei: Oud-ledenborrel
-Zaterdag 21 mei: Competitiezaterdag
-Zondag 22 mei: Festival
-Dinsdag 24 mei: Verjaardagsfeestje
-Woensdag 25 mei: Themafeest

Het verplaatsen van bovenstaande activiteiten betekent niet dat wij aan de verjaardag van de club op 15 februari voorbij zullen gaan. Wij gaan proberen om ook die dag er een groot feest van te maken. Wij zullen meer informatie hierover zo snel mogelijk bekendmaken. Daarnaast hopen wij dat het valentijnsdiner ook doorgang kan vinden op 14 februari. Zorg dus dat je beide dagen vrij bent! Of de borrel van 28 januari doorgaat, is nog even afwachten. Houd hiervoor onze kanalen in de gaten.

Wij begrijpen goed dat het verplaatsen van de lustrumweek de nodige vragen doet oproepen. Daarom hebben wij hieronder antwoord gegeven op veel gestelde vragen. Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet tussen staan, stuur dan een berichtje naar iemand van de lustrumcommissie of mail naar lustrum@knickerbockers.nl.

Kan ik nog een passe-partout aanschaffen voor het lustrum?
Op het moment zijn alle passe-partouts uitverkocht en is er een wachtlijst opgezet. Op de site (Lustrum XI -> passe-partouts -> webshop) kun je je intekenen op de wachtlijst. Zodra er een passe-partout vrijkomt, neemt iemand van de lustrumcommissie contact met je op.

Ik wil van mijn passe-partout af. Wat nu?
Wanneer je van je passe-partout af wil, kun je contact opnemen met Rick (06-38934043) of een mail sturen naar lustrum@knickerbockers.nl. Je passe-partout gaat dan naar iemand op de wachtlijst. Het is niet mogelijk om je passe-partout buiten de lustrumcommissie om te verkopen.

Ik wil graag van passe-partout ruilen. Wat nu?
Ruilen van passe-partout (bijvoorbeeld: je hebt brons maar wil natuurlijk heel graag goud) kan alleen als je iemand kan vinden die met jou wilt ruilen. Indien het geval is, kun je iemand van de lustrumcommissie vragen om dit aan te passen.

Ik heb een festivalkaartje gekocht, maar ik wil er vanaf. Wat nu?
Wanneer je van je festivalkaartje af wil, kun je contact opnemen met Rick (06-38934043) of een mail sturen naar lustrum@knickerbockers.nl. Het is niet mogelijk om je festivalkaartje buiten de lustrumcommissie om te verkopen.

Wat betekent het verplaatsen van het lustrum voor de afschrijvingen?
De afschrijvingen voor het valentijnsdiner stonden gepland in januari. Aangezien we nog niet weten of het valentijnsdiner doorgaat, kan het zijn dat de afschrijving eventueel wordt verplaatst naar februari.
De afschrijvingen van de passe-partouts staan gepland in maart. Hier zal niets aan veranderen.

Ik doe mee aan het spaarpotjesplan. Verandert hier iets aan?
Aan het spaarpotjesplan zal niets veranderen. De laatste afschrijving staat gepland in januari. Bij de afschrijving van de passe-partouts in maart, zal dit bedrag verrekend worden met het gespaarde bedrag.

Wat betekent het verplaatsen van het lustrum voor het Team van het jaar?
De einddatum van het Team van het jaar staat op zondag 6 februari 2021 23:59 uur. Hier zal niets aan veranderen. De winnaar zal bekend worden gemaakt op dinsdag 15 februari.

Wat betekent het verplaatsen van het lustrum voor de merchandise?
Alle merchandise is ondertussen binnengekomen en klaar om uitgedeeld te worden. Dit willen we graag zo snel mogelijk doen. De eerste twee momenten doen zich voor op vrijdag 28 januari en dinsdag 15 februari. Mochten beide activiteiten onverhoopt niet doorgaan, dan zullen we hier zo snel mogelijk een nieuwe datum voor prikken. Indien je niet in de gelegenheid bent om de 28e/15e de merchandise op te halen, is dit op een later moment ook nog mogelijk. Wij zullen hier extra avonden voor inplannen.

Ik ga er mentaal aan onderdoor dat het lustrum niet doorgaat in februari. Wat kan ik doen?
Het bestuur biedt haar leden een omgeving waarin ze altijd naar iemand toe kunnen stappen met problemen. Hiervoor zijn Marit Sloots (+31 629767366) en Geert Jorrit van der Bij (+31 649951059) aangesteld. Mocht je de verplaatsing van het lustrum mentaal niet goed kunnen verwerken, neem dan contact op met één van deze personen.

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen