Huidige sponsoren

Bavaria

Zonder Bavaria geen GSVV The Knickerbockers. Onze vaste bierleverancier speelt net als wij in het korenblauw en voorziet ons jaarlijks van een slordige 60.000 liter bier.

Bavaria.png
Bavaria

Baxbier 


Deze bierbrouwerij en proeflokaal is sinds 2021 trotse hoofdsponsor van TKB! Voor een heerlijk speciaalbiertje en een hapje kan je langs bij hun proeflokaal aan de Friesestraatweg 201. Ook kan je Baxbier in Groningen in de supermarkt gewoon kopen!Baxbier_Logo_Clean.png
Baxbier

Pitch & Putt Groningen 

Pitch & Putt is een perfecte plek om samen met je team een balletje te trappen of te slaan. 

logo-Groningen.png
Pitch & Putt Groningen

Miko

Al een aantal jaren zorgt Miko Coffee Service er voor dat er naast bier ook lekkere koffie gedronken kan worden in ons Flop. 

Miko.png
Miko

Belsimpel

Ben jij naast het veld net zo fanatiek als erop? Misschien heeft Belsimpel dan de perfecte bijbaan voor jou. Doorgroeimogelijkheden, volop gezelligheid en uren die je flexibel in kunt plannen. Vele Knickerbockers leden zijn je al voorgegaan. Waar? Gewoon op de Grote Markt van Groningen!

Belsimpel_logo_CMYK_2018_op_wit4x.png
Werken bij Belsimpel

BladNL

Is dé specialist op het gebied van bladen en kranten. Voorziet ons al een aantal jaar van ons Naamloos Orgaan.

BladNL.png
BladNL

Shirt à la Minute

Geef aan dat je speler bent van TKB en ontvang 15% korting op je aankoop!

Shirt_a_la_Minute.png
Shirt à la Minute

Sportmaat

De kledingleverancier van TKB! 

Sportmaat.png
Sportmaat

Bavaria Bierkoerier

De Bavaria Bierkoerier is onze vaste partner voor koud bier aan huis. Bestel via de site en spaar voor leuke TKB-gadgets.

Ook voor teamweekenden, nooit geen gezeik meer met de lokale buurtsuper: Bierkoerier brengt, voorziet van rietjes, dobbelstenen en andere benodigdheden, en haalt ook weer op! Zonder verzendkosten.

Bavaria_Bierkoerier.png
Bavaria Bierkoerier

Fysio Sportief

Sinds het seizoen 2021/2022 is Fysiosportief de nieuwe fysio van TKB. Heb je last van een blessure? Stuur Valerie (06 10 52 52 67) een appje voor een intakegesprek!

Middel_1.png
FysioSportief

Refidé

Fiets kapot en op het Zernike? Bij Refidé fietsen kan jij je fiets laten repareren met 10% korting op vertoon van deze pagina!

Refide.png
Refidé

Bakker Bart

Op zaterdagen kun je bij onze nieuwe broodjessponsor Bakker Bart Paddepoel broodjes bestellen! Zie de poster in het Flop of de foto in de app voor het volledige assortiment. Bel naar 050-5771659 om te bestellen!

Bakker_Bart.png
Bakker Bart

​​​​​​​New York Pizza

New York Pizza is dé pizzaboer van TKB. Met de couponcode KNICK kun je pizza's met korting bestellen. Niet alleen in het Flop, maar ook thuis kun je genieten van deze deal!

New_York_Pizza2.jpg
New York Pizza